+31 (0)342 471 470 |
|

Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeesten zijn er in vele soorten en maten. Daarbij kunt u denken aan diverse themafeesten, feestavonden en actieve teambuilding activiteiten. De meeste organisaties proberen eens per jaar met het personeel op pad te gaan. Dat blijkt vaak een juiste keuze te zijn. Het is goed om zo nu en dan met collega's in een andere omgeving te zijn met een informele sfeer. Het motiveert het personeel waardoor zij zich nog meer zullen inzetten voor uw bedrijf. Een bedrijfsfeest organiseren in Voorthuizen, daar krijgt u geen spijt van!

Bedrijfsfeest organiseren in Voorthuizen

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest te organiseren. Wij helpen u graag een handje mee met de organisatie van uw bedrijfsfeest, elk in zijn eigen sfeer. De IJsvogel verzorgt alles op het gebied van horeca, catering en faciliteiten. We vinden het belangrijk dat het feest aansluit op uw wensen. Daarom gaan we in goed overleg te werk. Wat is het doel van het bedrijfsuitje? Is er iets te vieren of wordt het meer op teambuilding gericht? De soort groep en de groepsgrootte is hierin ook belangrijk. Daar houden we allemaal rekening mee! Een bedrijfsfeest organiseren in Voorthuizen dus!

Bekijk ook eens onze website om een indruk van Recreatielandgoe de IJsvogel te krijgen. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden, telefonisch op +31 (0)342 471 470 of via het contactformulier.

De Gasterij op Landgoed De IJsvogel

Voor het vieren van uw bruiloft of jubileum bent u ook bij ons aan het juiste adres! Speciaal voor kinderen organiseren wij diverse themafeestjes, zodat u daar verder geen omkijken meer naar heeft. 

De Gasterij is hét horeca en entertainmentcentrum op ons Recreatielandgoed! Met een restaurant, bar, snackbar, twee buiten terrassen, zwembad en binnen- en buiten speeltuinen is hier altijd wel wat te doen. Naast een hapje of drankje kunt u bij ons ook terecht om gezellig te bowlen, te biljarten en te zwemmen in het binnen of buitenbad. U kunt ook heerlijk relaxen in onze sauna. We heten u graag welkom!