+31 (0)342 471 470 |
|

Bowlen in Voorthuizen

Gezellig een avondje bowlen in de omgeving van Voorthuizen. Waar ga je dan naar toe? Naar de IJsvogel natuurlijk! Deze bowlingbaan heeft alles wat je van een goede bowlingbaan kunt verwachten en meer. Maar wat deze bowlingbaan in Voorthuizen zo bijzonder maakt is de ligging. Als onderdeel van Recreatielandgoed de IJsvogel, is er nog veel meer te doen dan alleen bowlen in Voorthuizen. Wat dacht je van gezellige horeca, een grote binnen- en buitenspeeltuin en een zwembad?

Bowlen in Voorthuizen

Waar in Voorthuizen kun je nu zeggen dat je kunt bowlen op een recreatielandgoed met vele andere faciliteiten? Dat kan alleen bij de IJsvogel. Het park ligt aan de Veluwe, een prachtig gebied met vele mogelijkheden. Je bevindt je je in een mooi en rustig natuurgebied. Natuurlijk is de bowlingbaan zelf binnen, maar is het niet heerlijk om het bowlen te kunnen combineren met een bezoekje aan de Veluwe? Even lekker wandelen en de kinderen laten rennen door de natuur.

De bowlingbaan is gevestigd op een recreatiepark. Ook als u niet op het park verblijft, kun je gebruik maken van de faciliteiten. Met een restaurant, bar, snackbar, twee buiten terrassen, zwembad en binnen- en buitenspeeltuinen is hier altijd wel wat te doen. We heten u graag welkom!

Bowlen voor kinderen

Het mooie van bowling in Voorthuizen op recreatielandgoed de IJsvogel is is dat er naast het bowlen zoveel te doen is voor de kinderen. Natuurlijk is de bowlingbaan óók gericht op de kinderen. Ze kunnen gebruik maken van de rekjes langs de baan en een hulpstuk om de bal te laten rollen. Maar zijn ze klaar of nog te klein om mee te kunnen doen, dan staat er een mooie binnen en buitenspeeltuin op ze te wachten. Met onze binnenspeeltuin kan het feestje dus nooit in het water vallen!

Bowlen Voorthuizen