Op het park

Bowling, bij onze Gasterij

Kom gezellig bowlen op Recreatieandgoed de IJsvogel. Gooi e en strike tijdens uw verblijf op ons vakantiepark, als uitje met uw vriendengroep of als kinderfeestje. Want plezier is gegarandeerd!

Onze bowlingbaan is voorzien van de nieuwste snufjes zoals disco bowling, glow in the dark, licht-effecten, funbumpers (hekjes) voor de kinderen en een elektrische score computer met animatie!

Gelieve vooraf te reserveren via tel. 0342 - 472 776.

Bowling tarieven

€ 20,00 per baan

Zie openingstijden Gasterij voor de juiste tijden.

Meer Op het park

🥖 Verse Broodjesservice door Bakker Piet

Geniet tijdens je verblijf van dagelijks verse broodjes van Bakker Piet uit Elspeet. Deze heerlijke lokale producten bestel je gemakkelijk via onze online winkel!

De broodjes staan vanaf 09:00u voor je klaar bij de receptie, dát is pas lekker wakker worden! 👨🏼‍🍳

  • Je kiest zelf je eigen broodjes, lekkernijen en seizoensspecials;
  • Bestellen kan tot 18:00u voor de volgende dag;
  • Van maandag t/m zaterdagochtend vanaf 09:00u op te halen bij de receptie.

🏠 NIEUW: De Huiskamer

De Huiskamer is een plek voor gasten om samen te komen, te ontspannen na een wandeling op de Veluwe en nieuwe ideeën op te doen tijdens je verblijf! Verder kun je in De Huiskamer:

  • Genieten van heerlijke koffie van Veluwse koffiemakers LEUT 
  • Inspiratie opdoen met behulp van onze muurschildering van de omgeving
  • Veluwse streekproducten kopen in ons winkeltje
  • Fietsen huren

Maar bovenal ontspannen!

💦 NIEUW: Spraypark

NIEUW OP DE IJSVOGEL: een heus spraypark op het centrale plein bij de receptie, het binnen- en buitenzwembad en de speeltuinen. Deze mooie waterspeeltuin biedt vertier aan jong en oud. Door op de knop te drukken schiet het water je om de oren - verkoeling, een spelelement en heel veel plezier tot gevolg! 

🏊🏻‍♂️ Zwembaden | Binnen- én buitenzwembaden

Met een binnenzwembad én een buitenzwembad kun je altijd een duik nemen bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (afhankelijk van het weer).

🎲 Escape Kist | Escaperoom ervaring in uw accommodatie!

Stap in de rol als zeehaven rechercheur, los het mysterie van de haven op en voorkom dat de container de haven van Rotterdam zal verlaten! ⚓️ 

Deze escape kist zit vol met puzzels, geheimschriften en sloten. Met iedere oplossing open je weer een nieuwe ruimte in de kist met daarin een nieuwe opdracht. Test jullie stressbestendigheid en werk samen aan deze unieke ervaring! 🤩 Reserveren? Je kunt de escape kist direct vastleggen bij aankomst óf via mail: info@deijsvogel.nl. Lukt het u om te ontsnappen? 😏

Duur: 2 tot 2,5 uur | Prijs: €35,- per escape

🤹🏼‍♂️ De Buiten Bende | Ons animatieteam

Ons animatieteam organiseert tijdens diverse schoolvakanties allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Op een speelse manier kunnen de kinderen de Veluwe ontdekken.

🎳 Bowlingbaan

In onze Gasterij zijn 4 bowlingbanen te vinden voor als je lekker sportief een uurtje wilt bowlen. Dit is ook een perfecte activiteit op een regenachtige dag!

⚽️ Voetbalkooi

Favoriet bij alle jongens en meisjes op Recreatielandgoed De IJsvogel is de voetbalkooi waar ze heerlijk met z’n allen kunnen voetballen.

🎈Speeltuinen

Er is onder andere een grote speeltuin aanwezig op het park waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden en schommelen.

👦🏼 Binnenspeeltuin

In de Gasterij vind je ook een binnenspeeltuin. Ideaal voor als het weer even niet mee zit! Geopend aan de hand van de openingstijden van de Gasterij.

🎣 Visvijver

Gooi ook eens hengeltje uit in onze visvijver. Gezellig met de kids of gewoon om tot rust te komen. Op het park vind je een grote visvijver met vissteigers waar je gemakkelijk uw hengel kunt uitgooien

🎯 Spel

Op het park is ook onder andere een jeu de boulesbaan, tafeltennistafel en biljarttafel te vinden. Het kan allemaal!

🍟 Snackbar

Onze snackbar is in de wintermaanden gesloten. Vrijdag, zaterdag en zondag kun je snacks bestellen via de Gasterij. Voor informatie en openingstijden zie onder contact.

📲 Draadloos internet

Tijdens je vakantie je e-mails checken, informatie opzoeken of de thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto's? De IJsvogel biedt je draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.

🧺 Wasserette

Ook tijdens je vakantie kun je de was doen. Op De IJsvogel hebben wij wasmachines en drogers ter beschikking.