Animatie | Kidsclub | Theater

Lekker knutselen, zingen en dansen, met z’n allen een spelletje doen of genieten van een leuke voorstelling in het theater. Ons animatieteam weet in diverse schoolvakanties altijd wel weer wat leuks te verzinnen! 

 

Knutselen
Lampionnenoptocht
Voetbal
Theater
Springkussen
Pasen
Op het park

Meer Menu

Zwemmen en Sauna

Of het zonnetje nu schijnt of het weer wat minder is op ons Recreatielandgoed kunt u altijd een duik nemen. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (afhankelijk van het weer). In onze sauna kunt u heerlijk ontspannen en komt u lekker tot rust!

Sport & Spel

Wilt u ook lekker actief zijn tijdens uw vakantie? Dat kan op onze bowlingbaan, tennisbaan, voetbalkooi en nog veel meer sportfaciliteiten!

Horeca

Onze Gasterij is het middelpunt van alle gezelligheid op ons Recreatielandgoed. Hier gebeurt het allemaal! U kunt hier lekker eten in het restaurant, een drankje drinken op het terras, een ijsje of patatje halen in de snackbar.

Fietsverhuur

Wilt u graag fietsen maar heeft u geen fiets mee? U kunt prachtige fietsen huren op ons park.

Draadloos Internet

De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.Tijdens uw vakantie uw e-mails checken, informatie opzoeken of de thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto's? De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.