Bowling, bij onze Gasterij

Kom gezellig bowlen op Recreatieandgoed de IJsvogel. Gooi e en strike tijdens uw verblijf op ons vakantiepark, als uitje met uw vriendengroep of als kinderfeestje. Want plezier is gegarandeerd!

Onze bowlingbaan is voorzien van de nieuwste snufjes zoals disco bowling, glow in the dark, licht-effecten, funbumpers (hekjes) voor de kinderen en een elektrische score computer met animatie!

Gelieve vooraf te reserveren via tel. 0342 - 472 776.

Bowling tarieven

Maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur € 15,00 per uur

Maandag t/m donderdag na 18.00 uur € 18,00 per uur

Vrijdag (v.a. 18.00 uur), zaterdag en zondag € 20,00 per uur

Zie openingstijden Gasterij voor de juiste tijden.

Op het park

Meer Op het park

Zwemmen en Sauna

Of het zonnetje nu schijnt of het weer wat minder is op ons Recreatielandgoed kunt u altijd een duik nemen. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (afhankelijk van het weer). In onze sauna kunt u heerlijk ontspannen en komt u lekker tot rust!

Sport & Spel

Wilt u ook lekker actief zijn tijdens uw vakantie? Dat kan op onze bowlingbaan, tennisbaan, voetbalkooi en nog veel meer sportfaciliteiten!

Tennisbaan

Wilt u tijdens uw vakantie uw backhand op peil houden? Huur dan onze tennisbaan af en ga lekker een balletje slaan.

Voetbalkooi

Favoriet bij alle jongens en meisjes op ons Recreatielandgoed is de voetbalkooi waar ze heerlijk met z’n allen kunnen voetballen.

Speeltuinen

Er is een grote speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden en schommelen.

Binnenspeeltuin

In de Gasterij vindt u ook een binnenspeeltuin met ballenbak. Ideaal voor als het weer even niet mee zit! Geopend aan de hand van de openingstijden van de Gasterij.

Visvijver

Gooi ook eens hengeltje uit in onze visvijver. Gezellig met de kids of gewoon om tot rust te komen.

Spel

Wat dacht u van een jeu de boulesbaan, tafeltennis, biljarten. Het kan allemaal.

Horeca

Onze Gasterij is het middelpunt van alle gezelligheid op ons Recreatielandgoed. Hier gebeurt het allemaal! U kunt hier lekker eten in het restaurant, een drankje drinken op het terras, een ijsje of patatje halen in de snackbar.

Feesten & Partijen

In De Gasterij bent u aan het juiste adres voor het organiseren van al uw feesten en partijen. Onze sfeervolle locatie is te reserveren voor o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, familiereunies en kinderfeestjes etc.

Snackbar de Smikkelhoek

Onze snackbar is in de wintermaanden gesloten. Vrijdag, zaterdag en zondag kunt u snacks bestellen via de Gasterij van 15.00 tot 21.00 uur. Voor informatie en openingstijden kunt u bellen met 0342 - 472 776.

Animatie | Kidsclub | Theater

Ons animatieteam organiseert tijdens diverse schoolvakanties allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Lekker knutselen, zingen en dansen.

Fietsverhuur

Wilt u graag fietsen maar heeft u geen fiets mee? U kunt prachtige fietsen huren op ons park.

Draadloos Internet

De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.Tijdens uw vakantie uw e-mails checken, informatie opzoeken of de thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto's? De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.