1. Tijdelijke woonruimte gedurende wintermaanden
 2. Flexibel: van 1 dag tot 6 maanden
 3. Centrale ligging bij alle uitvalswegen

Tijdelijke woonruimte Voorthuizen

Bent u op op zoek naar tijdelijke woonruimte, centraal gelegen in het land? Zoek dan niet verder. Zeker tijdens het laagseizoen - traditioneel gedurende de eerste wintermaanden  - hebben wij op Recreatielandgoed de IJsvogel regelmatig aanbod voor langere en kortere periodes. 

Wellicht komt het u bekend voor; de verhuizing of de bouw van uw nieuwe woning loopt iets uit en u komt onder tijdsdruk te staan. U bent op korte termijn op zoek naar een tijdelijke woonruimte en u wilt niet aankloppen bij vrienden of bekenden. Dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat we op Recreatielandgoed de IJsvogel graag met u meedenken. 

Al onze woningen zijn uitgerust met een eigen keuken, badkamer en indien gewenst meerdere slaapkamers. U kunt kiezen voor het langere tijd huren van een chalet, maar ook één van onze luxe vakantiewoningen. Tijdelijke woonruimte huren bij de IJsvogel biedt u veel flexibiliteit tegen een scherp tarief.

Tijdelijke woonruimte? Neem contact op!

Tijdelijke woonruimte huren

Er is beschikbaarheid vanaf 1 november 2019 tot eind maart 2020. De IJsvogel biedt in deze periode verschillende types accommodaties aan. Zo kunt u voor elk budget een geschikt onderkomen vinden. Waarom tijdelijk woonruimte huren bij de IJsvogel?

 1. De vakantiehuizen zijn op aanvraag beschikbaar voor de lange termijn
 2. Centraal gelegen in het land
 3. Korte reistijd naar Amersfoort, Barneveld, Lunteren en Apeldoorn
 4. Volledig flexibel, van 1 week tot enkele maanden huren
 5. Gunstige tarieven mogelijk in overleg
 6. Huurprijs vanaf € 800,- per maand, excl. energiekosten
 7. Huisdieren in enkele accommodaties toegestaan

Gunstige ligging dichtbij alle uitvalswegen

De gunstige ligging van Recreatielandgoed de IJsvogel zorgt ervoor dat u binnen luttele minuten op uw bestemming bent. Ons landgoed bevindt zich op slechts:

 1. Slechts 15 minuten rijden vanaf Barneveld (10 kilometer)
 2. Slechts 20 minuten rijden vanaf Lunteren (20 kilometer)
 3. Slechts 25 minuten rijden vanaf Amersfoort (27 kilometer)
 4. Slechts 30 minuten rijden vanaf Amersfoort (25 kilometer)
 

Wij hopen dat we u kunnen helpen in uw zoektocht naar tijdelijke woonruimte of het huren van een vakantiewoning voor langere tijd. Neemt u vooral contact met ons op via onze receptie, dan helpen wij u graag verder.