+31 (0)342 471 470 |
|

Vakantiehuis in Voorthuizen

Een vakantiehuis in Voorthuizen huren om zo deze schitterende vakantiestreek te ontdekken. Voor een fietsvakantie, wandelvakantie of natuurvakantie vindt u hier zeker uw perfecte vakantiehuis op de Veluwe. Op Recreatielandgoed de IJsvogel vindt u een ruime keuze van vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Bekijk snel ons aanbod in Voorthuizen. Een besluit kunnen maken, boek dan uw vakantiehuisje of groepsaccommodatie online op onze website.

Huur een vakantiehuis in Voorthuizen

Een vakantiehuis in Voorthuizen op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel houdt ook in dat u gebruik kunt maken van de vele voorzieningen die aanwezig zijn op het park. Zo kunt u de hele vakantie genieten van het zwembad, het animatieteam, de horeca en vele andere voorzieningen. Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden: het is heerlijk wandelen op de Veluwe, de kinderen vermaken zich bij De Apenheul of Burgers Zoo en ook het klimbos in Garderen, waterskiën in Zeumeren, paardrijden en golfen behoren tot de opties. En nog veel meer... het is eigenlijk te veel om op te noemen!

  • Ruime kavels
  • Vele voorzieningen
  • Geweldige omgeving

Wilt u een vakantiehuis in Voorthuizen op de Veluwe?

U bent uiteraard van harte welkom op Recreatielandgoed de IJsvogel om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op 0342 - 471 470. Bezichtiging is op afspraak. 

Neem contact op

 Vakantiehuis Voorthuizen