+31 (0)342 471 470 |
|

Vakantiepark op de Veluwe

Zoekt u een vakantiepark, op een unieke locatie in Nederland voor een heerlijke vakantie met het hele gezin? Kom dan naar Recreatielandgoed de IJsvogel: een prachtig vakantiepark op de Veluwe! De luxe accommodaties staan al ingericht voor u klaar. Ons gezellige vakantiepark in Gelderland ligt midden in de natuur, omringd door mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes. Kom genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Terwijl u ontspant, zorgen wij voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

Genieten van een vakantiepark op de Veluwe

Verblijven op het Recreatielandgoed de IJsvogel  is een ervaring om nooit te vergeten. Kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen, er is veel te doen. Bovendien zijn er vele indoor- en outdooractiviteiten. Hierdoor wordt uw vakantie nog leuker. Kom naar Recreatielandgoed de IJsvogel en zet de kinderen af bij onze animatie! De kinderen kunnen hier uren spelen, terwijl u lekker luiert op ons vakantiepark op de Veluwe! U komt niets tekort en zult genieten van een onvergetelijke vakantie. Weten wat er tijdens uw verblijf te doen is? Bekijk onze vele voorzieningen.

Recreatielandgoed de IJsvogel is geschikt voor het hele gezin! Bovendien is er voor iedereen een passende vakantie te vinden bij ons vakantiepark op de Veluwe. Bent u benieuwd? Kom gerust eens langs en neem een kijkje. 

  • Voor het hele gezin
  • Luxe accommodaties
  • Vele voorzieningen
  • Geweldige omgeving

U bent van harte welkom op Recreatielandgoed de IJsvogel om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Direct boeken