+31 (0)342 471 470 |
|

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe en genieten van een eigen plek waar u vakantie kunt vieren wanneer u maar wilt? Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn? Op Recreatielandgoed de IJsvogel kan dit werkelijkheid worden! Voor de koop van recreatiewoningen heeft Recreatielandgoed de IJsvogel een brede keuze in verschillende prijsklassen. En dat op een van de mooiste plekjes van Nederland: de Veluwe! Verspreid over ons landgoed, gelegen op de ruime kavels, zijn er nog een aantal vakantiewoningen beschikbaar. Varierend in oppervlakte van 150 m2 tot 500 m2. 

Vakantiewoning kopen op de Veluwe: puur genieten!

Een vakantiewoning kopen op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel houdt ook in dat u gebruik kunt maken van de vele voorzieningen die aanwezig zijn op het park. Zo kunt u de hele vakantie genieten van het zwembad, het animatieteam, de horeca en vele andere voorzieningen. Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden: het is heerlijk wandelen op de Veluwe, de kinderen vermaken zich bij De Apenheul of Burgers Zoo en ook het klimbos in Garderen, waterskiën in Zeumeren, paardrijden en golfen behoren tot de opties. En nog veel meer... het is eigenlijk te veel om op te noemen!

  • Ruime kavels
  • Vele voorzieningen
  • Geweldige omgeving

Wilt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe?

U bent uiteraard van harte welkom op Recreatielandgoed de IJsvogel om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op 0342 - 471 470. Bezichtiging is op afspraak. 

Neem contact op

vakantiewoning kopen Veluwe