+31 (0)342 471 470 |
|

Vakantiewoning Veluwe

Bent u toe aan een fijne, compleet verzorgde vakantie om helemaal tot rust te komen? Een vakantiewoning op de Veluwe op Recreatielandgoed de IJsvogel helpt u daar bij! Hier vindt u de ideale accommodatie voor jullie reisgezelschap. Een knus huisje voor vier personen of met acht personen in een van de mooie villa's, wij hebben bungalows naar alle wensen. Het park ligt midden in de Veluwse bossen. Vanuit uw vakantiewoning op de Veluwe staat u direct met beide benen middenin de natuur. 

Uw vakantiewoning op de Veluwe

Voor de koop van recreatiewoningen heeft Recreatielandgoed De IJsvogel een brede keuze in verschillende prijsklasses. Ons aanbod varieert van €19.500,- tot €170.000,- k.k. incl koopkavel. Kijk hier voor een overzicht van het aanbod. U bent uiteraard van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Bezichtigingen zijn op afspraak, dus bel ons ons geheel vrijblijvend op 0342 - 47 14 70.

Een vakantiewoning op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel houdt ook in dat u gebruik kunt maken van de vele voorzieningen die aanwezig zijn op het park. Zo kunt u de hele vakantie genieten van het zwembad, het animatieteam, de horeca en vele andere voorzieningen. Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden: het is heerlijk wandelen op de Veluwe, de kinderen vermaken zich bij De Apenheul of Burgers Zoo en ook het klimbos in Garderen, waterskiën in Zeumeren, paardrijden en golfen behoren tot de opties. En nog veel meer... het is eigenlijk te veel om op te noemen!

  • Ruime kavels
  • Vele voorzieningen
  • Geweldige omgeving

Bekijk uw vakantiewoning op de Veluwe

U bent uiteraard van harte welkom op Recreatielandgoed de IJsvogel om eens een kijkje te komen nemen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op 0342 - 471 470. Bezichtiging is op afspraak. 

Neem contact op

vakantiewoning kopen Veluwe