+31 (0)342 471 470 |
|

Zwembad in Voorthuizen

Een heerlijk zwembad in Gelderland, dat is wat Recreatielandgoed De IJsvogel u, naast alle andere faciliteiten, te bieden heeft. Kom naar ons zwembad in Voorthuizen, of het weer nu mee of tegen zit. Er is zowel een binnenzwembad als buitenzwembad waar jong en oud zich kan vermaken.

Zwembad Voorthuizen

Het overdekte zwembad in Voorthuizen heeft een kleuterbad, kinderbad en een groot bad en is het hele jaar geopend. Het buitenzwembad heeft een kinderbad met glijbaan en een groot bad. Op de ruime ligweides kunt u lekker genieten van het zonnetje! Het buitenzwembad is ieder jaar geopend van mei tot en met augustus.

Wilt u ook van onze andere faciliteiten gebruik maken en genieten van wat ons vakantiepark te bieden heeft? Bekijk dan het overzicht van luxe villa’s en comfortabele lodges, stuk voor stuk voor u ingericht om een onbezorgde vakantie te kunnen garanderen.

Kom een duik nemen

Er is altijd wel wat te doen...

Tijdens uw verblijf op Landgoed De IJsvogel, of u nu in een van onze luxe villa’s of lodges verblijft of in uw eigen recreatiewoning, zal de heerlijke rust u gelijk dat ontspannen vakantiegevoel geven. De uitgebreide faciliteiten op ons park maken uw verblijf extra comfortabel en u bepaalt natuurlijk zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. 

Zwembad Voorthuizen