Kavel 947 VERKOCHT OVB

 

Aantal slaapkamers: 2

Fijn chalet met veranda en fraaie zonnige tuin met veel privacy... u deelt hem alleen met de eekhoorns en 23 vogelsoorten. Ontdekt u de 24ste ...???

Uitvoering:

Perfect onderhouden chalet van 50 m2 gelegen op parkgedeelte Sophia Hoeve op een kavel van ca. 305 m2. Hier kunt u de hele dag van de zon genieten maar heeft u ook de mogelijkheid om de schaduw op te zoeken.

Indeling:

Entree met schuifkast. Ruime woonkamer met schuifpui en elektrische sfeerhaard.. Fraaie open keuken met koelkast met vriesvak, 4- pits gasstel en magnetron. 2 Slaapkamers met in de masterbedroom een verhoogd 2-persoonsbed en in de andere een stapelbed. Beide met voldoende kastruimte. Mooie volledig betegelde badkamer met douche, badmeubel met wastafel en een verhoogd toilet. Het chalet wordt verwarmd middels CV en is prima geisoleerd door de dubbele beglazing, de roofmate in vloer en wanden, extra dakisolatie en de leidingen zijn voorzien van thermolint. Buiten heeft u de beschikking over een mooie zonnige tuin met de mogelijkheid ook de schaduw te kunnen opzoeken om heerlijk beschut en met veel pivacy te kunnen genieten. Blokhut met stroom. Buitenkraan. Ruime eigen parkeerplaats.

Sanitair :


Badkamer met douche, badmeubel met wastafel en verhoogd toilet.

Overig:

Het chalet wordt verwarmd middels CV (laatste servicebeurt oktober 2017)

Inclusief:

Tuin, terras en blokhut; verdere aanvaarding in overleg.

Opmerking:

€ 1.000,- eenmalige bijdrage infrastructuur.

Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947
Kavel 947