1. Diverse koopkavels
  2. Project Vogelveld
  3. Investeringsmogelijkheden

Verkoop aanbod

Op Recreatielandgoed De IJsvogel staan regelmatig diverse recreatiewoningen te koop. Er is een ruim aanbod in verschillende prijsklassen. Zo zijn er diverse chalets te koop, maar ook luxe vakantievilla’s en lodges. Een overzicht van het aanbod van de chalets die te koop staan vindt u hieronder. 

Investeringsmogelijkheden

Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid? Dan biedt Recreatielandgoed De IJsvogel een ideale optie met project Vogeveld. Op dit schitterende en rustige gedeelte van Recreatielandgoed de IJsvogel worden luxe vakantievilla’s en lodges gebouwd. Alle met een eigen stijl en uitstraling. Bij aankoop van een vakantievilla of lodge garanderen wij bij volledige verhuur een vast rendement voor 5 jaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Vogelveld? Bekijk voor meer informatie de webiste van Vogelveld.

Ontdek de laatst beschikbare woningen op Vogelveld

Let op: Project Vogelveld is op twee groepsaccommodaties na volledig uitverkocht.

 
 

Koopkavels

Verspreid over ons vakantiepark, gelegen op de verschillende park onderdelen zijn er nog een aantal koopkavels beschikbaar, welke aangeboden worden door De IJsvogel. Deze kavels variëren in oppervlakte en in prijs. U bent uiteraard van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Bezichtiging op afspraak dus bel ons geheel vrijblijvend op 0342 - 47 14 70.

 
 

Kavel 186

VERKOCHT

Aantal slaapkamers: 2

Gezellig chalet van ca. 40 m2 gelegen op een zonnige kavel. De ligging bij het speeltoestel vinden uw (klein)kinderen natuurlijk helemaal fantastisch!

Meer informatie
 
 
 

Kavel 112

VERKOCHT

Aantal slaapkamers: 2

Charmant chalet met overdekte veranda. Wordt dit uw stekje?

Meer informatie
 
 
 

Kavel 84

VERKOCHT

Aantal slaapkamers: 2

Keurig onderhouden chalet van ca 36 m2, gelegen op familiepark Kieftveen.

Meer informatie
 

Kavel 362

VERKOCHT

Aantal slaapkamers: 2

Prima onderhouden chalet op fijne kavel van ca. 170 m2. Wordt dit uw stekje?

Meer informatie