Recreatielandgoed de IJsvogel affiliate programma

Recreatielandgoed de IJsvogel is een luxe vakantiepark gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur van de Veluwe. Ons vakantiepark biedt een ruime keuze aan vakantievilla's, lodges, chalets en groepsaccommodaties. Daarnaast zijn er vele parkfaciliteiten aanwezig zoals een binnen- en buitenzwembad, visvijver en een uitstekend restaurant. Iedere gast kan bij Recreatielandgoed de IJsvogel genieten van rust, ontspanning en vertier. Het affiliate programma van De IJsvogel wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt De IJsvogel u?

 • Je ontvangt 4% commissie;
 • Er vindt geen ontdubbeling plaats; 
 • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
 • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond; 
 • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.
 
 

Ons aanbod

Recreatielandgoed de IJsvogel beschikt over lodges en chalets voor 2-6 personen, vakantievilla's voor 4-8 personen en groepsaccommodaties voor 12-24 personen. Dankzij dit ruime aanbod vindt iedere gast gegarandeerd de perfecte accommodatie. Alle accommodaties zijn compleet ingericht met een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer en een terras met tuinmeubilair. Daarnaast zijn er sinds kort gloednieuwe Vogelveld vakantievilla's opgeleverd die van alle luxe zijn voorzien. De villa's beschikken over ruim 70m² aan oppervlakte, een ruime woonkamer, badkamer met inloopdouche, een luxe keuken en een groot terras.

Onze faciliteiten

 1. Zwembaden en sauna
 2. Bowlingbaan en voetbalkooi
 3. Binnen- en buitenspeeltuin
 4. Visvijver
 5. Horecagelegenheden
 6. Fietsverhuur
 

Meer informatie

Wilt u profiteren van het succes van De IJsvogel? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op via support@bookingboosters.nl.

Meld u hier aan voor het affiliate programma