Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

  • Van 8 tot 250 personen
  • Altijd eigen slaap- & badkamer
  • Centrale ligging op de Veluwe

Zakelijk overnachten op de Veluwe

Gelegen in Voorthuizen, centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn

Voor een zakelijke overnachting kun je terecht bij De IJsvogel. Wij bieden een uitgebreid aanbod om te overnachten met jouw hele team of bedrijf. Wij beschikken over meerdere groepsaccommodaties, welke onze locatie geschikt maken voor groepen van 8 tot 100 personen. Ideaal voor jouw volgende personeelsuitje, bosdagen, heisessie óf kortom 'buiten business'. 

Je bent ook welkom wanneer je in de buurt van jouw volgende opdracht of event wil overnachten. Binnen 30 minuten sta je midden in het centrum van Amersfoort of Apeldoorn, en toch bevind je je op een heerlijk rustgevende plek. Na afloop van jouw werkdag of event nog even de bossen in om tot rust te komen en de dag te overdenken, ideaal! 

⇄ Swipe voor een sfeerimpressie

Zakelijk overnachten bij De IJsvogel

🚿 Elke slaapkamer een eigen badkamer
🖥️ Beamer inclusief whiteboard aanwezig
🛋️ Ruime en stijlvolle gemeenschappelijke ruimte
🥐 Verse broodjes/ontbijtmand via Bakker Piet
🍲 Lokale samenwerkingen voor catering mogelijk
🤝 Teambuildinguitjes mogelijk i.s.m. de Veluwespecialist

Speciale wensen of vragen? Wij denken graag met je mee!

Zij gingen je voor...

PricewaterhouseCoopers
De Volksbank
SHG groep
TU Delft
House of Tenders
 

Over onze Sleep & Go kamers

Is de reistijd naar jouw opdracht of evenement nét wat te ver? Dan kunnen onze compacte Sleep & Go kamers uitkomst bieden. Elke hotelkamer heeft een eigen ingang, beschikt over een eigen badkamer met douche toilet en wastafel en is geheel voorzien van vloerverwarming. Het is mogelijk om televisie te kijken of om zelf een kopje thee of koffie te maken. Via onze broodjesservice is het mogelijk een goed gevulde broodmand te bestellen. De kamer is ideaal voor een korte zakelijke overnachting in een natuurrijke omgeving.

De Sleep & Go kamers zijn rook- en huisdiervrij.

 
 
Boek een Sleep & Go kamer
 

Over onze groepsaccommodaties

De IJsvogel beschikt over meerdere groepsaccommodaties, geschikt voor 12, 20, 22 of (3x) 24 personen. De grote gemeenschappelijke huiskamers bieden een informele setting, maar dankzij de beamer en het whiteboard zijn er eveneens voldoende presentatiemogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om meerdere groepsaccommodaties tegelijk te huren. Heb je al eens gedacht aan een zogenoemde heidag of heiweekend met jouw team? De natuur rondom de IJsvogel biedt tal van mogelijkheden voor zakelijke verblijven (evt. inclusief catering & activiteiten) t/m maximaal 250 personen. Wanneer kom jij inspiratie opdoen?

 
Reserveer een groepsaccommodatie
 

Hier vind je de IJsvogel 📍

Ligging De IJsvogel

Je kunt zakelijk bij ons terecht voor:

✔️ Overnachten (individueel of als groep)

✔️ Bedrijfsfeest

✔️ Trainingen en cursussen

✔️ Vergaderen

✔️ Teambuilding

De IJsvogel ligt op 2 minuten loopafstand van het bos. Een heerlijke plek om te ontspannen en ideaal voor diverse activiteiten. Tijdens je verblijf kun je uiteraard gebruikmaken van onze parkfaciliteiten.

 
Telefonisch contact opnemen
 
Stuur een e-mail