Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Zakelijk overnachten

Zakelijk overnachten

 • Van 8 tot 250 personen
 • Eigen slaap- & badkamer
 • Centrale ligging op de Veluwe
 • Volledig ontzorgd

Zakelijk overnachten op de Veluwe

Gelegen in Voorthuizen, centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn

Voor een zakelijke overnachting kun je terecht bij De IJsvogel. Wij bieden een uitgebreid aanbod om te overnachten met jouw hele team of bedrijf. Wij beschikken over meerdere groepsaccommodaties, welke onze locatie geschikt maken voor groepen van 8 tot 250 personen. Ideaal voor jouw volgende personeelsuitje, bosdagen, heisessie óf kortom 'buiten business'. 

Je bent ook welkom wanneer je in de buurt van jouw volgende opdracht of event wil overnachten. Binnen 30 minuten sta je midden in het centrum van Amersfoort of Apeldoorn en toch bevind je je op een heerlijk rustgevende plek. Na afloop van jouw werkdag of event nog even de bossen in om tot rust te komen en de dag te overdenken, ideaal!

⇄ Swipe voor een sfeerimpressie

Eén of meerdaagse heisessie? 

Bij ons vind je de perfecte atmosfeer voor een succesvolle heisessie, waar rust en inspiratie centraal staan. Of je nu streeft naar concrete resultaten, wilt brainstormen, of op zoek bent naar out-of-the-box ideeën, wij staan klaar om je te ondersteunen door een inspirerende locatie te bieden en alle zorgen uit handen te nemen. Samen met onze lokale partners verzorgen we jouw heisessie met veel plezier!

Een nieuwe omgeving zet jouw team weer helemaal op scherp. Daarnaast vereist een heisessie in een nieuwe omgeving een andere mentaliteit en een meer open houding dan wanneer je in een standaard vergaderzaal bijeenkomt. Bij ons heb je de vrijheid om de heisessie volledig naar eigen inzicht vorm te geven. Of je nu wilt genieten van onze prachtige bossen, een workshop en/of training wilt organiseren, of een brainstormsessie wilt houden in een van onze vele inspirerende ruimtes, de keuze is aan jou!

Zakelijk overnachten bij De IJsvogel

 • Elke slaapkamer mét eigen badkamer
 • Huiselijke sfeer inclusief alle benodigde tools
 • Ruime en stijlvolle gemeenschappelijke ruimte
 • Verse broodjes en/of ontbijt via Bakker Piet
 • Lokale samenwerkingen voor catering mogelijk
 • Teambuildinguitjes en/of leiderschapstrainingen
 • Nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe

Een greep uit onze zakelijke gasten...

Kone
NTR
PricewaterhouseCoopers
De Volksbank
SHG groep
Het klokhuis
TU Delft
House of Tenders
Yaght
CM.com
Buybay
Politie
NOC NSF
 

Een tevreden gast vertelt:

"Voor twee meerdaagse trainingen hebben wij een zeer prettig verblijf gehad bij de IJsvogel. Onze collega's hadden allemaal hun eigen slaap- en badkamer; maar konden in de gemeenschappelijke leefkeuken samenkomen. De trainingen vonden plaats in de gezellige woonkamer, wat de ideale laagdrempelige sfeer creëerde voor onze Persoonlijk Leiderschap workshops. Mark en zijn team zijn zeer behulpzaam en gastvrij geweest in de voorbereidingen én tijdens ons verblijf: we hebben genoten van het eten en drinken van de cateraars en gingen eropuit voor de buitenactiviteiten op De Veluwe. Mark en team, bedankt!" 

- N. de Jong van CM.com

quote

Over onze groepsaccommodaties

De IJsvogel beschikt over meerdere groepsaccommodaties, geschikt voor gezelschappen van 12, 20, 22 of 24 personen. De grote gemeenschappelijke huiskamers bieden een informele setting, maar dankzij de beamer en het whiteboard zijn er eveneens voldoende presentatiemogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om meerdere groepsaccommodaties tegelijk te huren. Elke ruimte biedt voldoende plek voor een break-out sessie. De natuur rondom de IJsvogel biedt tal van mogelijkheden voor zakelijke verblijven (evt. inclusief catering & activiteiten) t/m maximaal 250 personen. Wanneer kom jij inspiratie opdoen in het groen?

Hier vind je de IJsvogel 📍

Ligging De IJsvogel

Je kunt zakelijk bij ons terecht voor:

✔️ Overnachten (individueel of als groep)

✔️ Meerdaagse traingen en/of heisessies

✔️ Trainingen en cursussen

✔️ Vergaderingen 

✔️ Teambuilding events

De IJsvogel ligt op 2 minuten loopafstand van het bos. Een heerlijke plek om te ontspannen en ideaal voor diverse activiteiten. Tijdens je verblijf kun je uiteraard gebruikmaken van onze parkfaciliteiten.