Verken onze omgeving: Veluwe en Vallei

De prachtige ligging van ons recreatielandgoed, aan de rand van de Veluwe, omgeven door mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes maken uw vakantie extra leuk en ontspannen. We zetten de graag leukste tips voor de omgeving op een rij.

Actief

Op De Veluwe bruist het van de activiteiten! De bossen en eindeloze fiets- en wandelpaden lenen zicht uitstekend om iets actiefs te ondernemen.

Natuur

De Veluwe biedt met haar bossen, heidevelden, zandvlakten, landgoederen en weidegronden heel veel mogelijkheden om te fietsen, wandelen en paardrijden.

Dagje uit

Wilt u er een dagje op uit trekken met het hele gezin, met zijn tweetjes of de hele familie? U zult echt tijd te kort komen door de vele mogelijkheden.

Tickets

Tickets bij de receptie te verkrijgen!
 

Evenementen

Graag houden we u ook op de hoogte van alle evenementen in de omgeving. Kijk snel welke evenementen er de komende tijd zijn.

Evenementen

Het thema wordt dit jaar "Erop uit in eigen land". Wat is er nog leuker dan Nederland in één dag te ontdekken. Het festijn start op 14 april. Het festijn is geopend vanaf 14 april t/m 28 oktober (niet op zondag). Kijk op www.zandsculpturen.nl voor de juiste openingstijden.