Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Fietsroutes

πŸš΄πŸΌβ€β™€οΈ Fietsroutes op de Veluwe

Fietsroutes op de Veluwe πŸš΄πŸΌβ€β™€οΈ

De Veluwe meet ongeveer 91.200 hectare, waarvan veel bestaat uit bos en doorkruisd is door prachtige fietspaden. Na de waddenzee is dit het allergrootste natuurgebied van Nederland. De fietspaden leiden jeΒ door bossen, heide, vennen en zandverstuivingen. Door de laatste ijstijd (zo'n 15.000 jaar geleden) zijn er verschillende stuwwallen gevormd. Het glooiende landschap met prachtige vergezichten zorgt voor de mooiste routes van Nederland!

NIEUW: vanaf 1 juli opent ons fietshotel!

Wil je je dure e-bike, racefiets of mountainbike veilig ergens neerzetten? Dat kan in ons fietshotel! Reserveer de plek tijdens je reservering.

De mooiste routes, met de IJsvogel als startpunt

Op deze pagina voorzien wij je van onze mooiste fietsroutes en verzamelen wij onze tips voor elke fiets en elke fietser. In onze vrije tijd genieten wij zelf ook graag van een mooie tocht over de Veluwe, daarom inspireren wij je graag met onze favoriete routes voor een fietsvakantie in Nederland. Al de geselecteerde fietsroutes starten én stoppen bij Recreatielandgoed de IJsvogel! 🏑

Al fietsend over de veluwe kom jeΒ tot de ontdekking dat er veel bos is, maar ook heel veel zand. Inmiddels is er nog ongeveer 1400 hectare aan zandverstuivingen op de Veluwe te vinden. Vooral rond Kootwijk, daar vind je een van de grootste zandverstuivingen van Europa. Dit levert unieke fietsroutes op, alsof jeΒ door de woestijn fietst!

Ook heel leuk is een route fietsen met een picknickmand van Bakker Piet! Via de broodjesservice kun jeΒ een dag van tevoren een rijk gevulde picknickmand of high tea mand bestellen. Perfect als je tijdens je fietsroute even wil genieten van de prachtige omgeving!

 
 

Wist u dat wij u bij de receptie ook graag helpen met onze fietsverhuur? Mocht u dus niet in de gelegenheid zijn om een eigen fiets mee te nemen, dan kunnenΒ wij ervoor zorgen datΒ er een fiets voor u klaarstaat bij aankomst.

Boek een fijne fietsvakantie!
 

Meer ontdekken op de Veluwe? πŸš΄πŸΌβ€β™€οΈ

27 Resultaten