Laat je inspireren door reiservaringen

Het échte Veluwegevoel ontdekken doe je bij De IJsvogel, een vakantiepark in Voorthuizen met de Veluwe als achtertuin. Voorthuizen is het ideale startpunt om al het moois van deze regio te ontdekken. Bij ons kun je overnachten in een luxe vakantiehuis met mogelijkheid tot privé wellness. Ervaar het gevoel van vrijheid, natuur en echt even samen zijn. Doe inspiratie op voor jouw vakantie en lees hoe voorgaande gasten hun verblijf hebben ervaren bij De IJsvogel.

Bekijk alvast het aanbod
 

Robert-Jan & Lisette | Reisplaatje

We vieren mijn verjaardag met z'n twee bij De IJsvogel. We hadden ons geen betere plek kunnen wensen. Hier komt alles samen waar wij echt van kunnen genieten; de natuur, ontspanning en echt even tot rust komen.

Swipe voor meer foto's →

 

Bram & Manon | Flip Flop Wanderers

Wanneer je op zoek bent naar een fijne plek om tot rust te komen binnen het natuurgebied van de Veluwe kunnen wij je deze plek, en met name de wellness lodge, zeker aanbevelen.

Swipe voor meer foto's →

 

Henriëtte | Wellnessspots

Een paar dagen onthaasten in eigen land, dat kan op de Veluwe bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Als je op zoek bent naar een leuk wellness huisje met een sauna of bubbelbad, dan heb je bij De IJsvogel genoeg keuze.
Wellnessspots
 

Amanda | Justmytravel

Soms zijn er plekjes waar je simpelweg niet buiten kunt. De IJsvogel is daar een voorbeeld van. Ik bezocht dit park voor de tweede keer en had wederom 3 héérlijke dagen op de Veluwe. De rust die op de Veluwe heerst is met geen pen te beschrijven.
Justmytravel

Jouw eigen IJsvogel reiservaring

Wil jij net als onze eerdere gasten ook herinneringen maken bij De IJsvogel? Beleef quality time in een huisje op de Veluwe samen met je geliefde, gezin, familie of hond. En deel je ervaring met ons, we horen het graag!

  1. Luxe accommodaties met mogelijkheid tot privé wellness
  2. Centraal gelegen en midden op de Veluwe
  3. Binnen- en buitenzwembad, restaurant & meer
 
Boek je vakantie op de Veluwe

Je vindt ons hier:

Landkaart De IJsvogel