Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

 • Spraypark en binnen- en buitenzwembad
 • Massage & wellness studio
 • Het Veluwegevoel

Plonsplezier gegarandeerd op ons vakantiepark

Ben je op zoek naar een vakantiepark met een zwembad? Bij De IJsvogel snappen we dat als geen ander. Een zwembad maakt jouw vakantie nét een beetje completer. We hebben goed nieuws voor de waterratten, op ons vakantiepark vind je niet één, maar twee zwembaden! Zoek op warme dagen afkoeling in het buitenzwembad en beleef op koude of regenachtige dagen waterpret in ons binnenzwembad. En we weten het allemaal; in Nederland is niets zo verraderlijk als het weer. Voor extra veel waterpret beschikken wij over een spraypark. Het is een waterspeeltuin waarbij je door op de knoppen te drukken water omhoog schiet.

 • Tropisch binnenzwembad
 • Buitenzwembad
 • Spraypark
 • Gelegenheid om te zonnen

Een sfeerimpressie van Recreatielandgoed de IJsvogel

Praktische informatie over de zwembaden:

Met maar liefst twee zwembaden, een binnen- en buitenbad, biedt ons vakantiepark gedurende het hele jaar waterpret voor jong én oud! Beide zwembaden beschikken over een speciaal peuterbadje voor de allerkleinsten. Rondom het buitenbad kun je ook heerlijk zonnen. Het buitenzwembad is geopend vanaf het Pinksterweekend tot en met augustus, afhankelijk van het weer. Het overdekte zwembad is gedurende het hele jaar geopend. Op ons vakantiepark op de Veluwe beschikken wij ook, zoals eerder genoemd, over een spraypark die naast extra plezier ook als leuk spelelement functioneert. Kortom, je hoeft je echt geen enkel moment te vervelen tijdens jouw verblijf op de Veluwe.

In het kort:

 • Binnenzwembad is het hele jaar open
 • Buitenzwembad is open vanaf het Pinksterweekend tot augustus
 • Speciale peuterbaden
 • Rondom het buitenbad gelegenheid om te zonnen
 • Speciaal spraypark voor extra waterplezier

Onze favoriet:

Ontdek De IJsvogel op de Veluwe

Ook op het droge biedt ons vakantiepark vermaak voor het hele gezelschap. Het enthousiaste animatieteam verzorgt leuke knutsel-, zing- of dansmiddagen en de binnenspeeltuin laat de Tarzan en Jane in je kinderen naar boven komen. Een potje bowlen, voetbal of tafeltennis behoort ook tot de mogelijkheden! Tip: reserveer een fiets op ons vakantiepark en ontdek de schitterende omgeving van de Veluwe. Bezoek leuke plaatsjes als Otterlo, Kootwijk, Garderen en Lunteren of laat je verrassen door hét mooiste natuurgebied van Nederland. Wie weet spot je the big five van de Veluwe. Voor een uitstapje met de kids zijn het Dolfinarium (27 km) en Burgers’ Zoo (32 km) absolute aanraders! 

  The Big Five spotten
  Wandelen en fietsen
  Dolfinarium en Burgers' Zoo
  Garderen, Lunteren en Otterlo

Wat eerdere gasten ons vroegen

👶 Is het vakantiepark kindvriendelijk?

Zeker! Recreatielandgoed De IJsvogel is een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad gelegen op de Veluwe. Bezoek het vakantiepark samen met jouw gezin en ontdek de uitgebreide faciliteiten op het park. De kids beleven veel waterpret in het binnen- en buitenzwembad, gaan op avontuur in de vele speeltuinen of op het sportveld en beleven veel plezier bij het animatieteam.

❓ Wat is een leuk vakantiepark met zwembad?

Recreatielandgoed de IJsvogel natuurlijk! Ons vakantiepark met zwembad is de perfecte uitvalsbasis voor een super leuke vakantie. Eén ding is zeker, je hoeft je echt nooit te vervelen. Maak gebruik van de vele faciliteiten, zoals ons zwembad, spraypark, de binnenspeeltuin, de Wellness Studio en diverse horecagelegenheden.