Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Animatie

De Buiten Bende: ons animatieteam

  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Enthousiast animatieteam
  • Veluwe verkennen

Ontdek de Veluwe met De Buiten Bende

Knutselen, zingen, dansen, activiteiten in de natuur, het kan allemaal bij De Buiten Bende! In diverse schoolvakanties hebben wij een enthousiast animatieteam genaamd De Buiten Bende en een verrassend, uitdagend programma voor jong en oud klaar staan. Samen met het animatieteam laten we de kinderen de natuur op de Veluwe ontdekken op een speelse manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een natuur quiz, een Veluws kinderontbijt en verschillende activiteiten in de natuur. Het hoogtepunt van het programma is het hutten bouwen! Hier komen geen spijkers en hamers aan te pas, maar enkel gebruik van handen. Naast deze activiteiten in de natuur is er ook tijd om uitbundig te dansen tijdens de minidisco en wordt er wekelijks discozwemmen georganiseerd! Kortom, je kinderen zullen de tijd van hun leven beleven!

Wie, wat & wanneer

Onze animatie is in principe in elke vakantieperiode van het jaar aanwezig, met uitzondering van de voorjaarsvakantie. In 2023 gaat dat om: pasen, meivakantie, hemelvaart, pinksteren, zomer (week 28 t/m 34), herfstvakantie en kerstvakantie (vanaf 27-12).

Wij presenteren het animatieprogramma enkele weken voor aanvang van de vakantieperiode op onze website! 

Een sfeerimpressie van onze animatie

 

Natuur

Natuur staat centraal bij de activiteiten die De Buiten Bende organiseert. De Buiten Bende gaat op pad om de natuur op de Veluwe te ontdekken. Dit wordt onder andere gedaan door te knutselen met met dingen uit de natuur, maar ook door activiteiten in het bos.

 

Zingen en dansen

Er wordt ook flink gezongen en gedanst bij De Buiten Bende! Dans en zing mee tijdens de minidisco of kom discozwemmen op een van de avonden. De kinderen beleven de tijd van hun leven, wat betekent dat u ondertussen genieten van uw welverdiende vakantie.

 

Sport en spel

Voor de actievelingen zijn er ook genoeg sport- en spelactiviteiten. Ze kunnen zich helemaal uitleven tijdens de sportactiviteiten en de spellen die in het bos worden georganiseerd. Daarnaast wordt er Stoere Surival training georganiseerd. Hoe ver kom jij?

Ons animatieprogramma voor de aankomende periode(s)


Geen programma's gevonden