Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiepark met binnenspeeltuin

Vakantiepark met binnenspeeltuin

  • Klimmen en klauteren
  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Zwembaden

Vakantiepark met indoor speeltuin

Volop zon of een flinke regenbui. Het Nederlandse weer doet wat het wilt, ook tijdens je vakantie met de kinderen. Op Recreatielandgoed De IJsvogel maakt het gelukkig niet uit, ons vakantiepark met binnenspeeltuin garandeert uren speelplezier voor de kleintjes. Klimmen en klauteren, gegiechel en hard gelach en iedere dag weer een nieuw avontuur.

Recreatielandgoed De IJsvogel is een zeer kindvriendelijk vakantiepark in Nederland waar iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft. Dankzij de vele parkfaciliteiten hoeft niemand zich een moment te vervelen. Kinderen vermaken zich opperbest tijdens knutselmiddagen of spelmiddagen met het leuke animatieteam (in diverse schoolvakanties). De uren vliegen even hard voorbij in de buitenspeeltuin en indoor speeltuin, de voetbalkooi of het buiten- en binnenzwembad. Het kost ze zeker geen moeite om nieuwe vriendjes te maken.

Vakantiepark met buiten- en binnenspeeltuin Nederland

Als je een vakantiepark zoekt met buiten- en binnenspeeltuin in Nederland, dan bent u bij Recreatielandgoed De IJsvogel op de juiste plek. Ons vakantiepark op de Veluwe is ideaal voor een vakantie met het gezin. Ook de allerkleinsten zullen hier genieten van zo veel natuur, vermaak en plezier. U heeft ruime keuze aan accommodaties; een gezellige chalet of lodge, een ruime vakantievilla of groepsaccommodatie voor een groot gezin met opa en oma, je vindt het hier allemaal.

Het vakantiepark is ook zeer gunstig gelegen, op de Veluwe in het plaatsje Voorthuizen. Grote steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Almere liggen op slechts korte afstand. De natuur ligt nog dichterbij, in de omgeving kunt u al prachtige wandelingen en fietstochten maken, en binnen een half uur staat u in Nationaal Park De Hoge Veluwe. En gaat u een dagje uit met de kinderen, dan zullen zij De Apenheul, Burgers’ Zoo of Ouwehands Dierenpark vast erg leuk vinden. Spanning en avontuur? Dan is pretpark Julianatoren zeker een aanrader.

Als de kinderen zich vermaken, genieten de ouders ook van hun vakantie. U kunt natuurlijk een oogje in het zeil houden, of u mengt zich in de vakantievreugde door met de kinderen te gaan bowlen, jeu-de-boulen, vissen, tafeltennissen of te biljarten. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor een ontspannen óf actieve vakantie.