Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland

  • Fietsvakantie op de Veluwe
  • Fietsverhuur op ons park
  • Ontvang onze tips voor de mooiste routes

Fietsen en verblijven in prachtige omgeving

Je kunt overal in Nederland genieten van een fietsvakantie. Maar als je het ons vraagt, is een fietsvakantie op de Veluwe de allermooiste locatie. Je bepaalt natuurlijk zelf of je een hele week wilt fietsen of liever geniet van een fietsweekend. De Veluwe kent vele routes, beide opties zijn daarom uitstekend mogelijk. Wil je tijdens jouw fietsvakantie in Nederland zeker zijn van een comfortabele accommodatie zodat je na alle inspanning kunt ontspannen? Dan zit je goed op ons vakantiepark in Voorthuizen; De IJsvogel. Bovendien laten wij je graag het échte Veluwegevoel ervaren, en met een fietsvakantie in Nederland ben je dicht bij deze prachtige natuur!

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

Jouw verblijf en fietsvakantie op de Veluwe

Vier je jouw fietsvakantie op de Veluwe bij De IJsvogel dan is Voorthuizen jouw uitvalsbasis. Het aanbod routes is enorm wanneer je komt fietsen op de Veluwe. Fiets bijvoorbeeld richting Ermelo, Apeldoorn, Otterlo of Hoenderloo en ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe. Vier je jouw fietsvakantie op een eigen fiets of wil je liever fietsen huren? Wij bieden met onze fietsverhuur verschillende fietsen aan waaronder e-bikes en kinderfietsen. 

Ook een fietsvakantie met kinderen is natuurlijk erg leuk! De Veluwe biedt diverse plaatsen en attracties waar je met kinderen langs kunt fietsen en waar de kids zich uitstekend vermaken. Terwijl jij uitrust op een terrasje spelen de kinderen graag tussen de fietstochten door. Waar je tijdens een fietsvakantie met kinderen naar toe kunt gaan? Ga bijvoorbeeld naar Schateiland Zeumeren, Kinderattractiepark Julianatoren of de Schaapskooi in Ermelo. Er is zoveel te beleven, wordt het een week of midweek fietsvakantie of toch een fietsweekend op de Veluwe?

Impressie van een fietsvakantie in Nederland op de Veluwe 📸

Jouw vakantie bij de IJsvogel

Nu je alles weet over een fietsvakantie of fietsweekend in Nederland in het prachtige natuurgebied de Veluwe, wil je natuurlijk ook meer weten over onze vakantiehuizen. Want na inspanning is ontspanning heerlijk! Ontspannen zal je zeker bij De IJsvogel. Alle woningen hebben een hoog comfort- en luxeniveau. Ze bieden een moderne badkamer, heerlijke bedden en voldoende ruimte in de keuken en woonkamer. Ook beschik je altijd over een tuin met terras bij jouw vakantiehuis op de Veluwe. Voor extra luxe en ontspanning raden wij een wellness huisje aan, welke is voorzien van privé sauna en/of jacuzzi! 

Jouw fietsvakantie op de Veluwe compleet maken? Tijdens je verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten zoals het binnen- en/of buitenzwembad, de binnen- en/of buitenspeeltuin en de sportgelegenheden. Maar ook ons restaurant de Gasterij en de Verse Broodjesservice bieden gemak, wanneer je even geen zin hebt om te koken. In onze huiskamer vind je tevens een aantal typisch Veluwse Streekproducten en kun je inspiratie opdoen voor diverse activiteiten en ontvang je tips voor fietsroutes.

Ontdek de Veluwe op de fiets en geniet van een vakantie bij De IJsvogel!

Ook een erg leuke fietsvakantie in Nederland ⤵

Laat je inspireren door eerdere gasten 

Ontdek hoe fantastisch onze gasten hebben genoten van de Veluwe tijdens hun fietsvakantie! Laat je inspireren door hun avonturen terwijl ze genoten van de prachtige omgeving op de fiets. Van glooiende heuvels tot uitgestrekte bossen, onze gasten hebben de mooiste plekjes van de Veluwe verkend op hun tweewieler. Kom langs en ervaar het zelf!