Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Fietsvakantie met racefiets

Wielrenvakantie

  • Wielrenvakantie op de Veluwe
  • Diverse fietsroutes vanaf De IJsvogel
  • Comfortabele accommodaties

Wielrenvakantie in Nederland

Het gebied rondom de Veluwe is om te smullen als je van wielrennen houdt. Talloze kilometers aan fietsroutes door de prachtige natuur. Daarom is de Veluwe de ideale bestemming voor een wielrenvakantie in Nederland. Vanaf vakantiepark De IJsvogel starten en stoppen enkele fietsroutes, wat het de perfecte uitvalsbasis vormt voor een racefiets vakantie. Na afloop kom je optimaal tot rust in een vakantiehuis op de Veluwe. Ook is het mogelijk om privé wellness faciliteiten bij te boeken tijdens jouw racefiets vakantie. Dat is nog eens extra ontspannen! De volgende dag kun je er weer volop tegenaan.

NIEUW: vanaf 1 juli opent ons fietshotel!

Wil je je dure e-bike, racefiets of mountainbike veilig ergens neerzetten? Dat kan in ons fietshotel! Reserveer de plek tijdens je reservering.

Wielrennen en overnachten op de Veluwe

Een van de mooiste nationale parken van Nederland op de fiets verkennen en tegelijkertijd voelen alsof je in Limburg bent? Kom dan wielrennen op de Veluwe! Dit natuurgebied beschikt over vele fietsroutes en fietspaden die je door bossen, heide, vennen en zandverstuivingen leiden. Kies voor jouw racefiets vakantie bijvoorbeeld voor ronde Veluwemeer & Harderwijk (65 km) of ronde Hoog Soeren (53 km). Stippel jouw ideale route uit, stap of de fiets en geniet van een avontuurlijke wielrenvakantie in Nederland. 

Zit jouw lange fietstocht erop? Dan kan het ontspannen op ons vakantiepark op de Veluwe beginnen! Voor jouw verblijf heb je de keuze uit villa's, chalets, lodges en groepsaccommodaties. We bieden plek aan 2 tot maximaal 24 personen. Alle accommodaties zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van alle gemakken. Voor extra luxe kun je ook een wellness huisje huren. Zo kunnen jouw vermoeide spieren echt even ontspannen, wel zo fijn tijdens jouw racefiets vakantie.  

Jouw racefiets vakantie bij De IJsvogel

Wanneer je kiest voor racefietsen op de Veluwe en De IJsvogel jouw uitvalsbasis wordt, profiteer je ook van de parkfaciliteiten. Neem een verkoelende duik in het binnen- of buitenzwembad, verwen jezelf met een heerlijke massage in de wellness studio of neem plaats in onze smaakvolle horeca. En gaan de kinderen mee? Zij vermaken zich opperbest in de binnen- of buitenspeeltuin, op het sportveld of de bowlingbaan. Dat wordt gegarandeerd genieten op ons vakantiepark én de veelzijdige Veluwe. Zien we je binnenkort bij De IJsvogel?

Jouw verblijf in het kort:

  • Vakantiehuizen voor max. 24 personen
  • Fietsroutes beschikbaar vanaf De IJsvogel
  • Privé wellness faciliteiten & wellness studio
  • Zwembad, speeltuin, sportveld & bowlingbaan
  • Smaakvolle horeca met terras

Laat de voorpret maar beginnen en laat je inspireren door onze eerdere gasten! ⬇️