1. Uitgebreid animatieprogramma
  2. Theater
  3. Kidsclub

Animatie tijdens uw vakantie

In diverse schoolvakanties hebben wij een geweldig animatieteam klaar staan. De kinderen zullen er de tijd van hun leven beleven. Doe mee met een uitgebreid, uitdagend en verrassend programma voor jong en oud. Kom gezellig zingen, dansen, knutselen, spelletjes spelen of laat u vermaken bij het theater. 

Benieuwd naar ons animatie programma?

Juli:

Augustus:

Een sfeerimpressie van onze animatie

Theater

Geniet van een leuke voorsteling in het theater met alle vriendjes en vriendinnetjes van de camping.  Zing en klap lekker mee tijdens de show. Wij hebben de schatertheater waar de liedjes van minidisco voorbij komen, dus waag een dansje met alle nieuwe vakantievriendjes!

Kidsclub

Kom ook knutselen en spelen in de kidsclub! U kunt met z'n allen een spelletje doen of dansen op de liedjes van de minidisco. Vaak begint de ochtend en avond met de minidisco. De kinderen beleven de tijd van hun leven, wat betekent dat u ondertussen geniet van een rustige en weldverdiende vakantie.

Sport en spel

Voor de actievelingen bieden wij ook nog sport- en spelactiviteiten. Leef u uit op de sportvelden en doe onder andere mee met het boswachterspel, bloemenbal, ladderrace, levend tafelvoetbal of levend landen monopoly. Gaat u winnen? Ga de strijd met elkaar aan.