1. Luxe chalet of stacaravan
  2. Gelegen op de Veluwe
  3. Kindvriendelijk vakantiepark

Chalet huren op de Veluwe

Een chalet huren op de Veluwe brengt alle gemakken met zich mee als u verblijft bij Recreatielandgoed De IJsvogel. Ons vakantiepark in Gelderland heeft een aantal luxe faciliteiten die ervoor zorgen dat uw vakantiegevoel optimaal aanwezig is. Verblijft u op ons park in een luxe chalet op de Veluwe, dan zult u zich geen moment vervelen. Zo is er onder andere op ons park een buitenzwembad en een overdekt zwembad te vinden, een massage en wellness studio, een (midget)golfbaan, een buiten- en binnenspeeltuin, een restaurant en snackbar en een kidsclub en theater. 

Naast een chalet huren kunt u bij De IJsvogel ook een stacaravan huren op de Veluwe. Houdt u van uitstapjes maken in een prachtige natuurlijke omgeving? Dan is uw chalet of stacaravan op de Veluwe de ultieme uitvalsbasis om de natuur op de Veluwe te ontdekken. De mooiste wandelingen en fietsroutes maakt u nu eenmaal op de Veluwe met haar uitgestrekte bossen, heiden, stuwwallen en zandverstuivingen. U kijkt uw ogen uit wanneer u de diverse flora en fauna ontdekt die dit prachtige natuurgebied te bieden heeft. En bovendien is dat alles erg dichtbij te vinden, aangezien u vanaf uw chalet op de Veluwe binnen een half uur rijden midden in het Nationaal Park de Hoge Veluwe staat. 

Boek een chalet op de Veluwe
 

Chalet in Voorthuizen

Een chalet huren in Voorthuizen? Dat kan bij Recreatielandgoed De IJsvogel, een luxe vakantiepark in Gelderland. Voorthuizen wordt ook wel 'de entree van de Veluwe' genoemd en dat merkt u zeker wanneer u in uw chalet in Voorhuizen zit. De Veluwe is namelijk ontzettend dichtbij en dat is zeker gemakkelijk wanneer u tijdens uw verblijf graag de Veluwe wilt ontdekken. Geniet van alle gemakken dat een chalet huren in Voorthuizen u te bieden heeft. Zo is er bijvoorbeeld een wasmachine, vaatwasser en een magnetron te vinden in Chalet de Koolmees 4S. Zo hoeft u niet zelf af te wassen en kunt u uw eigen kleding wassen. 

Bent u op zoek naar een stacaravan in Voorthuizen? Ook onze stacaravans zijn van alle gemakken voorzien om u zoveel mogelijk te laten genieten van uw vakantie op de Veluwe. Welke accommodatie u ook heeft, ons vakantiepark ligt middenin de natuur, dus u kunt altijd genieten van de kenmerkende rust die de Veluwe uitstraalt. Elke accommodatie is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een eigen terras, waardoor u kunt genieten van een ontspannen vakantie. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Sfeerimpressie