Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
De Huiskamer

🏠 De Huiskamer & Mini Shop

De Veluwse Huiskamer 🏡

Onze huiskamer vind je bij de receptie en is dé plek waar jij kennis kan maken met de Veluwe! Hier kun je elkaar ontmoeten, gezellig een kopje koffie van de Veluwse koffiemakers LEUT drinken en ideeën opdoen. Daarnaast is er een Mini Shop met al jouw vergeten boodschappen Kortom: Ontspannen & Opladen!

In onze huiskamer hebben we ook een minishop gecreëerd, waar je kennis kunt maken met allerlei producten uit de omgeving én van ver daar buiten. Enkele streekproducten die zich in onze huiskamer bevinden, zijn:

  • Zuivel, eieren en kaas
  • Bier, wijn en fris
  • Spelletjes en speelgoed
  • Persoonlijke verzorging en hygiëne
  • Alles voor een maaltijd en/of de borrel
  • Verse koffie van Leut Koffiemakers & tal van andere lokale leveranciers.

Daarnaast hebben we een gezellig hoekje gecreëerd waar je kunt ontspannen voor de open haard, verkopen we heerlijke (fruit)ijsjes, kun je informatie vinden over alles wat er te doen is in de omgeving en kun je hier hout ophalen voor in de houtkachels. Wees welkom en kom gezellig een kijkje nemen in onze Veluwse Huiskamer!

Lokale ondernemers we zijn op zoek naar jou!
Ben of ken jij een lokale ondernemer die graag zijn producten of activiteiten wil aanbieden in samenwerking met ons? En kun jij onze gasten uit heel Nederland én daarbuiten iets bieden dat bijdraagt aan het echte 'Veluwegevoel'? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen!