Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Huisje met open haard

Vakantiehuis met open haard

  • Binnen- en/of buitenhaard
  • Vakantiehuizen voor 2, 6, 8 of 20 personen
  • Gelegen op de Veluwe

Genieten van de vakantie naast de open haard

Wat is er nu fijner dan opwarmen in je huisje met open haard na een stevige wandeling in de herfst of winter? Misschien nog een warme mok chocolademelk of glühwein erbij en een gezelschapsspelletje spelen of film kijken. Op en top gezelligheid en genieten met je geliefde of gezin in een huisje met open haard. Op de Veluwe in het sfeervolle plaatsje Voorthuizen bevindt zich Recreatielandgoed De IJsvogel. Hier kun je een huisje huren met open haard voor 2, 6, en 8 personen. Of een familiehuis met open haard voor 20 personen. In een aantal vakantiehuisjes is ook een buitenhaard geplaatst, erg gezellig tijdens lange nazomeravonden of in de lente. Met wie geniet jij in een vakantiehuisje met open haard?

 
 

Romantisch huisje met open haard

Wanneer kwam je voor het laatst echt tot rust en genoot je van aandacht voor elkaar? Onze 2-persoons wellness lodge is een écht romantisch huisje met open haard. Beleef hier een heerlijke week of weekendje weg. In dit vakantiehuis vind je een open haard én een sauna! De privé sauna is niet de enige wellnessfaciliteit, je geniet ook van het bruisbad en de sunshower. Om jouw vakantie nog relaxter te maken tippen wij je graag over de verse broodjesservice van Bakker Piet. Geniet je binnenkort in een romantisch vakantiehuisje met open haard en sauna

 
 

Vakantiehuisje met open haard op de Veluwe

Liever met een groter gezelschap genieten van een vakantiehuisje met open haard? Op ons vakantiepark op de Veluwe zijn ook vakantiehuizen met open haard voor 6, 8 en 20 personen. De statige 6- en 8-persoons notariswoningen beschikken zowel binnen als buiten over een open haard. Zo geniet je het hele jaar van een gezellige sfeer. Onze groepsaccommodatie voor 20 personen, De Herberg, beschikt over een open haard centraal in de woonkamer. Vanuit jouw vakantiehuisje met open haard ben je zo in de bossen van de Veluwe.

 
 

Op avontuur in de natuur

Hoe verleidelijk ook, je gaat waarschijnlijk niet de hele dag bij de open haard in het huisje zitten. De natuur, activiteiten en cultuur lokken je naar buiten. Volg een van de vele wandelroutes, bezoek een museum of smul van diverse streekproducten. Ook een avontuur tussen de boomtoppen in het klimpark of juist op het water bij de recreatieplas Zeumeren zijn leuk voor jong en oud. De IJsvogel en jouw huisje met open haard vormen hét startpunt om de Veluwe te verkennen. Uiteraard beschikt ons park ook over de nodige faciliteiten. Een binnen- en buitenzwembad, heerlijk restaurant, speelplekken voor de kinderen en een bowlingbaan zorgen dat je je ook uitstekend een dagje kunt vermaken op het park. Wanneer huur je een huisje met open haard op de Veluwe? 

 
 

✔️ Gemiddelde beoordeling van een 8.5 uit 10
✔️ Beste prijsgarantie via eigen website!

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Waar boek ik een vakantiehuis met open haard?

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel natuurlijk! Hoe heerlijk is het om na een koude dag of een lange wandeling heerlijk op te warmen bij de open haard. Ons vakantiepark in Voorthuizen biedt huizen met een open haard voor 6 tot 20 personen.

Is het mogelijk om een huisje met open haard en wellness te boeken?

Absoluut! Onze luxe villa voor 8 personen beschikt over zowel een open haard als een privé jacuzzi! Dat is dubbel genieten en tot rust komen tijdens je vakantie bij Recreatielandgoed de IJsvogel. 

 

Hoe gasten hun verblijf ervaren:

 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.