Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Investeren

Investeren

  • Investeren met gegarandeerd rendement
  • Waardevaste belegging
  • Luxe woningen en lodges

Investeren in recreatiewoningen

Ben je van plan om te investeren in een vakantiewoning? Bij Recreatielandgoed De IJsvogel koopt u een luxe vakantiewoning of lodge op de Veluwe. Ons vakantiepark is al jaren een populaire vakantiebestemming voor binnen- en buitenlandse toeristen. Door de grote toestroom van toeristen is investeren in een vakantiewoning bij Recreatielandgoed De IJsvogel een interessante belegging.

Op het vakantiepark worden recreatiewoningen, lodges en groepsaccommodaties gerealiseerd onder de projectnaam “De IJsvogel”. De woningen zijn gelegen op ruime percelen die veel privacy bieden. Je investeert in een recreatiewoning voor 2 tot maximaal 24 personen. Voor extra luxe en voorzieningen zijn er ook wellness woningen en lodges en er zijn woningen geschikt voor mindervaliden.

Sfeerimpressie De IJsvogel

Investering met een uitstekend rendement

Investeert u in een recreatiewoning bij De IJsvogel? Dan heeft u keuze uit twee opties. Investeren met of zonder rendementsgarantie. Wilt u een vast rendement ontvangen? Kies dan voor kopen met rendementsgarantie, hierbij ontvangt u over 5 jaar een gegarandeerd netto rendement van 5%. De verhuur zal geregeld worden door Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV. Wilt u zelf ook gebruik maken van uw recreatiewoning? Kies dan voor de optie kopen zonder rendementsgarantie. U mag dan maximaal 155 dagen per jaar zelf gebruik van de woning, permanente bewoning is niet toegestaan.

Waarom investeren in project De IJsvogel

  • Zorgeloos investeren met een aantrekkelijk rendement
  • Luxe villa’s en lodges op een mooie locatie op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Alternatief voor sparen
  • Gegarandeerd rendement

Meer informatie over project De IJsvogel

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij De IJsvogel? De adviseurs van De IJsvogel nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op locatie, wij zien u graag op de Veluwe!