Welkom bij De Gasterij op Recreatielandgoed De IJsvogel

De Gasterij is hét horeca en entertainmentcentrum op ons Recreatielandgoed!

Met een restaurant, bar, snackbar, twee buiten terrassen, zwembad en binnen speeltuinen is hier altijd wel wat te doen. We heten u graag welkom!

Naast een hapje of drankje kunt u bij ons ook terecht om gezellig te bowlen, te biljarten en te zwemmen in het binnen of buitenbad. 

Voor het vieren van uw bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest bent u ook bij ons aan het juiste adres! Speciaal voor kinderen organiseren wij diverse themafeestjes, zodat u daar verder geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u meer informatie of reserveren?

Bel ons dan op tel. 0342 - 47 27 76 of stuur een mail naar gasterij@deijsvogel.nl.

Kijk voor uitgebreide informatie ook op: https://www.degasterijvoorthuizen.nl/ 

Voor leuke acties een aanbiedingen download dan de Voorthuizen app en zoek de Gasterij voor actuele aanbiedingen.

Openingstijden van De Gasterij

Maandag 19 februari t/m zondag 25 februari:

Maandag, woensdag en donderdag: 14.00 - 22.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 - 23.00 uur

Maandag 26 februari t/m zondag 4 maart:

Maandag t/m donderdag: 12.00 - 22.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 - 23.00 uur

keuken sluit om 21.00 uur

(of zoals plaatselijk aangegeven)

Naast onze openingstijden bent u van harte welkom voor feesten en kinderpartijen. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk hier onze kaarten en specials:

 

Nieuw: Hapascadeaubonnen! Te verkrijgen en te besteden bij de Gasterij. Er zijn bonnen te koop voor € 17,50 en € 22,50.

Op het park

Feesten & Partijen

In De Gasterij bent u aan het juiste adres voor het organiseren van al uw feesten en partijen. Onze sfeervolle locatie is te reserveren voor o.a. bruiloften, bedrijfsfeesten, familiereunies en kinderfeestjes etc.

Snackbar de Smikkelhoek

Onze snackbar is in de wintermaanden gesloten. Vrijdag, zaterdag en zondag kunt u snacks bestellen via de Gasterij van 15.00 tot 21.00 uur. Voor informatie en openingstijden kunt u bellen met 0342 - 472 776.

Meer Menu

Zwemmen en Sauna

Of het zonnetje nu schijnt of het weer wat minder is op ons Recreatielandgoed kunt u altijd een duik nemen. Het buitenzwembad is geopend van mei t/m augustus (afhankelijk van het weer). In onze sauna kunt u heerlijk ontspannen en komt u lekker tot rust!

Sport & Spel

Wilt u ook lekker actief zijn tijdens uw vakantie? Dat kan op onze bowlingbaan, tennisbaan, voetbalkooi en nog veel meer sportfaciliteiten!

Animatie | Kidsclub | Theater

Ons animatieteam organiseert tijdens diverse schoolvakanties allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Lekker knutselen, zingen en dansen.

Fietsverhuur

Wilt u graag fietsen maar heeft u geen fiets mee? U kunt prachtige fietsen huren op ons park.

Draadloos Internet

De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.Tijdens uw vakantie uw e-mails checken, informatie opzoeken of de thuisblijvers verrassen met leuke vakantiefoto's? De IJsvogel biedt u draadloos internet aan om altijd en overal op het park verbonden te blijven.