1. Boek met #VakantieGarantie
  2. Gratis omboeken in geval van Corona
  3. Boek tijdig om teleurstelling te voorkomen

Maatregelen omtrent Corona virus | Je bent van harte welkom!

Laatste update: 09-08-2021, 11:32.

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder lees je over de manier waarop wij omgaan met de uitbraak van het virus en uw vakantie. Daarbij proberen wij de belangrijkste vragen te beantwoorden.

#VakantieGarantie

Wij zijn geopend en ontvangen jullie graag. Wij begrijpen dat je wellicht onzeker bent over het boeken van uw vakantie. Daarom kun je je vakantie in 2021 eenmalig gratis omboeken (onze #VakantieGarantie) tot 7 dagen voor aankomst in het geval dat je door corona en/of (lokale) maatregelen niet kunt komen genieten en ontdekken op de Veluwe. Zodoende kun je onbezorgd jouw volgende vakantie boeken.


Wat doen wij om jouw veiligheid te waarborgen?

✓ Het binnen - en buiten zwembad zijn geopend. Wij verwelkomen hier alleen gasten van ons park;
✓ Het animatieteam is altijd aanwezig op ons park in de meeste vakantieperiodes, tenzij dat door maatregelen niet mogelijk is;
✓ De binnenspeeltuin is te gebruiken in combinatie met dineren in het restaurant. De openingstijden bekijk je op de contactpagina.
✓ De bowlingbaan is weer geopend tijdens de openingstijden van de Gasterij. Ivm de coronamaatregels worden er geen drankjes geserveerd.
✓ De Wellness & Massage Studio volgt tevens de richtlijnen van het RIVM. De actuele beschikbaarheden vind je hier;
✓ Buiten je gezinsleden is het niet toegestaan meer dan het maximum aantal bezoekers in en om uw recreatiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen RIVM;
✓ Uw accommodatie wordt met extra zorg gereinigd voor- en na je verblijf;
✓ Het linnengoed wordt door onze partners gereinigd op een temperatuur boven de 60 graden, waardoor het virus niet kan overleven;
✓ Onze openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig;
✓ Bij je in- en uitcheck wordt waar nodig gevraagd om een betaling per pin, persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vind je de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op vakantie?
Dat kan zeker - als er nog een plekje vrij is, het is erg druk dus boek tijdig. De veluwe geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat je daardoor van een fijne vakantie bij de IJsvogel zult genieten.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Wens je een verblijf te reserveren? Dan verwijzen wij graag naar onze zoek&boek - let op, de beschikbaarheid is beperkt door de vele gasten die dit jaar in Nederland op vakantie gaan. In onze zoek&boek vind je onze actuele beschkbaarheid en prijzen. Mocht je je vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij je graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jouw verblijf.

Heeft u vragen?
Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan je vanzelfsprekend graag te woord.

 
Boek gerust uw vakantie