Maatregelen omtrent Corona virus

Laatste update: 19-11-2020, 18:37.

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder leest u over de manier waarop wij omgaan met de uitbraak van het virus en uw vakantie. Daarbij proberen wij de belangrijkste vragen te beantwoorden.

#VakantieGarantie

Wij zijn geopend en ontvangen u graag. Wij begrijpen echter dat u wellicht onzeker bent over het maken van uw boeking. Daarom kunt u gratis omboeken (onze #VakantieGarantie) tot 48 uur voor aankomst bij elke boeking gemaakt na 15-03-2020 voor een verblijf in 2020 én 2021 in het geval dat u door corona en/of (lokale) maatregelen niet kunt komen genieten op de Veluwe.


Wat doen wij om uw veiligheid te waarborgen?

✓ Het zwembad is geopend op reservering. Reserveren kan één dag van te voren via de receptie;
✓ Het animatieteam is aanwezig op ons park in de vakantieperiodes;
✓ Het restaurant, de binnenspeeltuin en de bowlingbanen zijn tijdelijk gesloten conform de richtlijnen van het RIVM. De actuele openingstijden bekijkt u op de contactpagina. U kunt in de tussentijd gelukkig wel afhalen óf genieten van de gratis bezorgservice tot ín uw accommodatie! 💚
✓ Buiten uw gezinsleden is het niet toegestaan meer dan drie bezoekers in en om uw recreatiewoning te ontvangen, conform de richtlijnen RIVM;
✓ Uw accommodatie wordt met extra zorg gereinigd voor- en na uw verblijf;
✓ Het linnengoed wordt door onze partners gereinigd op een temperatuur boven de 60 graden, waardoor het virus niet kan overleven;
✓ Onze openbare ruimtes worden vaker schoongemaakt en er zijn desinfectiemiddelen aanwezig;
✓ Bij uw in- en uitcheck wordt waar nodig gevraagd om een betaling per pin, persoonlijk contact wordt zoveel mogelijk vermeden.

Blijf op de hoogte
Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u de meest actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19). Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen waar nodig reageren op updates.

Kan ik nog op vakantie?
Dat kan zeker. De veluwe geldt niet als een gebied waar bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. Conform de richtlijnen van het RIVM nemen wij alle benodigde maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie bij de IJsvogel zult genieten.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Wenst u een verblijf te reserveren? Dan verwijzen wij graag naar onze zoek&boek - let op, de beschikbaarheid is nog maar beperkt door de vele gasten die dit jaar in Nederland op vakantie gaan in plaats van in het buitenland. In onze zoek&boek vindt u onze actuele beschkbaarheid en prijzen. Mocht u uw vakantie willen wijzigen of annuleren, dan verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw verblijf.

Heeft u vragen?
Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij staan u vanzelfsprekend graag te woord.

 
Boek gerust uw vakantie