1. Wellness lodge voor 2 personen
 2. Met sauna en sunshower
 3. Op de Veluwe
 4. Kans op gratis nachtje proefslapen

Nieuw: Wellness Lodge op de Veluwe! 🛀🏼🌳

De afgelopen tijd hebben we bij Recreatielandgoed de IJsvogel niet stil gezeten. We ontwikkelen een aantal nieuwe vakantiewoningen op ons park, zoals deze nieuwe Wellness Lodge voor twee personen. De accommodatie is vanaf de tekentafel naar onze eigen ideeën ontwikkeld in samenwerking met een lokaal bouwbedrijf. Wij zijn trots op het resultaat en reuze benieuwd wat jij ervan vindt.

Wij hebben besloten om een beperkt aantal proefslapers uit te nodigen om onze accommodaties uitgebreid te testen. Je geniet tijdens een nachtje proefslapen in de Wellness Lodge als één van de allereerste gasten van de luxe sauna, sunshower, vrijstaand ligbad en gashaard. 

Vanwege de bouwwerkzaamheden van meerdere nieuwe lodges hanteren wij een extra scherpe prijs voor onze eerste gasten. 

📹 Neem een virtueel kijkje

 

Kom met z'n tweeën genieten op de Veluwe

Het hele jaar door is het een goed idee om met z'n tweeën te ontspannen. Zowel in de winter als in de zomer verdienen uw spieren ontspanning met de warmte van de traditionele Finse opgietsauna. In de zomer kun je op de ligbedjes buiten een kleurtje op doen en wanneer het zonnetje even niet schijnt kan dit onder de sunshower. Of geniet van een lange badsessie in het vrijstaande ligbad en lees je favoriete tijdschrift. Sluit de dag ontspannen af met een hapje en drankje voor de gashaard in de woonkamer. In de Wellness Lodge voor 2 personen kun je in de compleet ingerichte keuken uitstekend een maaltijd bereiden. Voor het ontbijt kun je ook kiezen voor verse broodjes van Bakker Piet. Tip: nuttig jouw ontbijtje buiten en geniet van de vrolijke dierengeluiden op de Veluwe. Welke plannen voor uitjes in de omgeving heb jij?

Verras je geliefde met een romantische overnachting of kom met je beste vriend(in) om uitgebreid bij te kletsen. 

De Wellness Lodge in het kort:

 
 1. Traditionele opgietsauna
 2. Sunshower
 3. Vrijstaand ligbad
 4. Boxspringbedden
 5. Heerlijke gashaard
 6. Lounge zonnebedjes
 7. Keuken met vaatwasser en combimagnetron
 8. Gestyled door 'By Boo'
 
Bekijk de plattegrond van de Wellness Lodge
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ligging op de Veluwe