Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Leukste uitjes op de Veluwe met slecht weer

Leukste uitjes op de Veluwe met slecht weer

Leukste indooractiviteiten op de Veluwe

Eindelijk… je welverdiende vakantie op Recreatielandgoed De IJsvogel is begonnen. Tijd voor wat quality time met je gezin op de Veluwe. Lekker de natuur in en genieten van de buitenlucht. Maar als je kiest voor een vakantie in Nederland, ben je van één ding nooit zeker; mooi weer. Dus speciaal voor de regenachtige dagen hebben we de leukste indooractiviteiten voor gezinnen op een rijtje gezet.

Aap

Monkey Town Voorthuizen

Ideaal voor kinderen van 1 t/m 10 jaar

Extreem apenkooien, dat kan hier! Met grote speeltoestellen in vele kleuren is dit één groot speelparadijs. Baan een weg door de obstakels, neem een duik in de ballenbak of spring rond op de trampolines. Na een paar uur rondrazen in Monkey Town zijn de kinderen al hun energie kwijt. Dreumesen en peuters kunnen in alle veiligheid rondkruipen in de aparte peuterzone. 

Avonturenpark SchatEiland

Ideaal voor kinderen van 2 t/m 13 jaar

Dit is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland! Dus een perfect dagje uit met het gezin als het regent. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier urenlang spelen en ontdekken, klimmen en klauteren. Of wat dacht je van schatgraven met de kapitein of goudzoeken. Trek gekregen van het goud zoeken? Neem plaats in de Kombuis! Hier bereiden de piraten de lekkerste dingen om scheurbuik te voorkomen. Een koel drankje, ijsje, vers kopje koffie, een lekker broodje, frietjes of pannenkoeken. Een feestmaal staat zo op tafel.

Schateiland

Glowgolf Bussloo

Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar

Meer fan van cowboys? Ga dan midgetgolfen bij Pitch&Putt in Bussloo. Want hier kan je midgetgolfen geheel in stijl van het Wilde Westen. Maar dit is niet zomaar een midgetgolfbaan, het is glow-in-the-dark! Een superleuk en actief uitje voor het gezin.

ZERO55

Ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar

Bij indoorcentrum ZERO55 kan het gezin zich de hele dag vermaken. Ga de competitie met elkaar aan tijdens een potje bowlen, lasertag of een rondje op de kartbaan. Het kan hier allemaal. Er is zelfs een Escape Experience! De winnaar mag de volgende ochtend de verse broodjes gaan ophalen bij de receptie 😉. Zelfs de volwassenen zullen hier fanatiek van worden. 

Bowlen

JumpXL

Ideaal voor kinderen vanaf 1,5 jaar

Is het slecht weer tijdens je weekendje weg op de Veluwe? No problem! Als je vertelt aan je kinderen dat jullie naar JumpXL gaan, springen ze een gat in de lucht. Spring van trampoline naar trampoline en maak de vetste salto’s. Zin in een uitdaging? De Battle Beam wacht op je. Wie duwt papa of mama als eerste van de balk af in de foampit? Er is ook een speciale ruimte voor kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar: Mini Jump. Een plek waar de allerkleinsten op veilige manier leren springen, rollen en vallen.

Aquacentrum Malkander

Ideaal voor kinderen vanaf 0 jaar

Het is geen echte vakantie, als er niet gezwommen is! Niets is leuker om met je kleine lekker te spetteren in een warm bad. En dat kan perfect bij Aquacentrum Malkander in Apeldoorn. Er zijn verschillende zwembaden, zoals een wedstrijdbad, een recreatiebad en verschillende peuterbaden. De peuterbaden hebben een heerlijke temperatuur van 34°C, dus jij en je baby kunnen hier lekker dobberen. De oudere kinderen kunnen roetsjen van de glijbaan, of meedoen aan watervoetbal! 

Zwembad

Relaxen op Recreatielandgoed de IJsvogel

Ideaal voor iedereen!

Je kunt tijdens zo’n dagje met slecht weer er natuurlijk ook voor kiezen om lekker in je vakantiehuisje op de Veluwe te blijven. Doe gezellig een spelletje met het gezin of ga de uitdaging aan en bestel de Escape Kist. Op Recreatielandgoed de IJsvogel is ook van alles te beleven. Neem een duik in het zwembad, ontspan tijdens een massage, of ga een hapje eten in het restaurant. Fijne vakantie!

Psst… bovenstaande uitjes in de buurt van de Veluwe zijn perfect voor een regenachtige dag, maar natuurlijk ook fijn om te beleven als het zonnetje schijnt. Welke indooractiviteit is jouw favoriet?