Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Proefslapen in een wellness huisje op de Veluwe

Proefslapen in een wellness huisje op de Veluwe 🌳

Proefslapen in een wellness huisje op de Veluwe 🌳 

Geschreven door Denise, online marketeer bij Booking Boosters, naar aanleiding van haar bezoek bij Recreatielandgoed de IJsvogel.

In het zonnige tweede weekend van augustus mocht ik samen met mijn vriend slapen in de Wellness Lodge voor 2 personen van De IJsvogel. De foto’s op de website van dit gloednieuwe wellness huisje zagen er veelbelovend uit. We hadden er dan ook veel zin in. We vertrokken in de ochtend en met een goed uurtje rijden bereikten we de recreatieplas in Emst vlak bij de Veluwe. Hier genoten we van de zon en hebben we regelmatig de benodigde verkoeling opgezocht 💦. Het koele water was echt een verademing.

Hierna reden we verder naar Recreatielandgoed de IJsvogel. Het park en de receptie waren eenvoudig te vinden en we werden zeer vriendelijk ontvangen. Met de sleutel en ontvangstmap met tips in de hand gingen we op weg naar het huisje, gelegen op een rustig deel van het park. Het wellness huisje stond er uitnodigend bij met een toegangspaadje, beplanting en loungebedden voor de deur. Zowel van binnen als van buiten merk je dat dit huisje echt nieuw is en erg mooi is afgewerkt en ingericht. Ook was er aan de achterkant een heerlijke tuin met voldoende privacy. Het is een 2-persoons huisje, maar dan wel met echt alle voorzieningen die je je kunt wensen en het biedt ook zeker voldoende ruimte. Uiteraard hebben we gelijk een aantal foto’s gemaakt en gestuurd naar familie. Heerlijk die sauna, sunshower en het bad. Onze verwachtingen werden overtroffen 🤩.

Recreatieplas Emst
 
Wellness lodge Veluwe
 

Nadat we het huisje verkend hadden was het tijd voor een rondje over het park. En hier is genoeg te beleven. Vanwege de warmte zijn we nog even in het buitenzwembad geplonst, waar veel gasten dankbaar gebruik van maakten. Er heerst een gezellige sfeer met kinderen die zich vermaken in het zwembad, de speeltuin en op het sportveld. Vervolgens zijn we naar Voorthuizen gegaan, een erg leuk dorpje dat bruist van gezelligheid. Voor het avondeten en een drankje zijn we naar Amersfoort gereden, op slechts 20 minuten van De IJsvogel. ‘s Avonds zijn we nog even neergeploft op de bank om televisie te kijken. In het huisje was ook eigen gratis wifi welke uitstekend werkte, zéker geen trage verbinding. Na een lange dag was het tijd om de comfortabele bedden in te duiken 🌙.

Zondagochtend werden we redelijk op tijd, maar goed uitgerust wakker. Het bed was fijn en ook de douche met sunshower maakt dat je ontspannen wakker wordt. De vorige dag hadden we boodschappen gedaan voor ons eigen ontbijtje. De combi-magnetron werkte eenvoudig en dus genoten we van heerlijke american pancakes 🥞, warme broodjes met ham-kaas en een croissantje. Het liefst hadden we deze op de zonnige ochtend buiten gegeten, helaas was dit nog niet mogelijk. Maar een tuintafel met stoelen waren in bestelling, dus hier gaan andere gasten zeker van genieten! Na het ontbijt zijn we naar Voorthuizen gegaan om vanuit hier een E-chopper tocht over de Veluwe te maken 🍃. In twee uur tijd zijn we door het landelijke gebied, het bos, langs de heide en leuke dorpjes gereden. Een leuke manier om de Veluwe te verkennen.

In de middag zijn we naar een andere recreatieplas gegaan in de omgeving. Want wat kan je beter doen op deze warme zomerdagen? De fijne late-check-out gaf ons de mogelijkheid nog even te douchen alvorens we weer naar huis zouden vertrekken. Na de check-out zijn we nog even het bos in gelopen, dit lag op slechts 3 minuten van het park. Hierna was het dan echt tijd om naar huis te rijden. Door de warmte hebben we helaas geen gebruik gemaakt van de sauna 🧖. Maar gezien het wellness huisje zeker aan onze verwachtingen heeft voldaan geeft dit des te meer reden nog eens terug te keren 🏡 😍. 

Zelf vakantie vieren in de 2-persoons Wellness Lodge?