Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Recreatiewoning op eigen grond

Recreatiewoning op eigen grond

  • Populair vakantiepark
  • Gelegen op de Veluwe
  • Recreatiewoningen op eigen grond

Investeren in een recreatiewoning

Ben je op zoek naar een recreatiewoning op eigen grond? Dan ben je bij Recreatielandgoed de IJsvogel aan het juiste adres. De ligging op de Veluwe maakt het vakantiepark een populaire vakantiebestemming voor binnen- en buitenlandse toeristen. Dit geeft je een uitgelezen kans om jouw recreatiewoning op eigen grond te verhuren aan gasten. Door jouw woning te verhuren behaal je een aantrekkelijk rendement op je investering. Recreatielandgoed de IJsvogel heeft een ruim aanbod vakantiewoningen en lodges te koop, alle gelegen op een eigen kavel.

Stenen recreatiewoning op eigen grond

Binnen het aanbod van recreatiewoningen op eigen grond die te koop zijn bij Recreatielandgoed de IJsvogel vallen ook de stenen woningen. De luxe stenen recreatiewoningen met eigen grond worden gebouwd op een rustig gedeelte van het vakantiepark onder de naam: Vogelveld. De woningen variëren in prijsklasse, grootte en geschiktheid voor aantal personen. Ook de faciliteiten verschillen per woning. Zo zijn er woningen met wellness voorzieningen en woningen geschikt voor mindervaliden. Naast stenen recreatiewoningen zijn er ook lodges te koop. De lodges beschikken net als de stenen recreatiewoningen over een eigen kavel en zijn voorzien van alle gemakken. Door het ruime aanbod is er voor iedereen een passende recreatiewoning op eigen grond.

Recreatiewoning op eigen grond kopen als investering

Investeren in een recreatiewoning is een interessante manier om je kapitaal te vergroten. Door de woning te verhuren kun je een aantrekkelijk rendement ontvangen. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel is het mogelijk om te kiezen voor een variabel rendement of gegarandeerd rendement. Bij de eerste vorm kies je voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur door onze professionele verhuurorganisatie. Bij de tweede vorm kies je voor volledige verhuur en ontvangt je een gegarandeerd netto rendement. Naast een aantrekkelijk rendement biedt het kopen van een recreatiewoning op eigen grond je een waardevaste investering voor de toekomst.

Ben je enthousiast geworden over een recreatiewoning met een eigen kavel? Maak dan eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij voorzien je graag van een passend advies tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.