De IJsvogel
Tweede huis kopen en verhuren

Tweede huis kopen en verhuren

  • Tweede huis kopen en verhuren op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Goed rendement

Tweede huis kopen en verhuren

Ben je van plan om een tweede huis te kopen op de Veluwe om deze vervolgens te verhuren? Dan is dit je kans! Recreatielandgoed de IJsvogel heeft 5 unieke Tiny Wellness Cabins te koop staan die zich uitstekend lenen als een tweede huis. De ligging op de Veluwe en de luxe parkfaciliteiten zorgen ervoor dat jouw tweede huis aantrekkelijk is om te verhuren. Het verhuren van jouw tweede woning zorgt voor een aantrekkelijk rendement op jouw investering.

Tweede huis kopen op de Veluwe

Ga je tijdens jouw vakantie het liefst er op uit in de natuur? Dan is een tweede huis kopen op de Veluwe de perfecte investering voor jou. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel koop je een vakantiewoning van hoogwaardige kwaliteit. De Tiny Wellness Cabins worden naar verwachting eind mei op de IJsvogel geplaatst. Deze nieuwe types zijn geschikt voor 2 personen en worden gesitueerd temidden van een groene oase. Buitengevoel op de Veluwe ten top! Bij het kopen van een tweede huis kun je ervoor kiezen om deze aan te schaffen voor volledige verhuur. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en gedeeltelijke verhuur. Permanente bewoning is niet toegestaan bij Recreatielandgoed de IJsvogel.

Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen en verhuren op Recreatielandgoed de IJsvogel biedt vele voordelen en mogelijkheden. Het grote voordeel van het kopen van een tweede woning om deze volledig te verhuren, is dat je hier niets extra's voor hoeft te doen. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, zal je volledig ontzorgen en alles voor je regelen. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw investering.

Waarom een tweede huis kopen en verhuren:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Zelf ook genieten van je tweede huis
  • Goed alternatief voor banksparen
  • Professionele verhuurorganisatie

Heb je interesse in het kopen van een tweede huis om deze vervolgens te verhuren? Maak dan eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij voorzien je graag van een passend advies tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.