• Tweede huis kopen en verhuren op de Veluwe
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gegarandeerd rendement

Tweede huis kopen en verhuren

Ben je van plan om een tweede huis te kopen op de Veluwe om deze vervolgens te verhuren? Dan is dit je kans! Recreatielandgoed de IJsvogel heeft diverse vakantiehuizen en lodges te koop staan die zich uitstekend lenen als een tweede huis. De ligging op de Veluwe en de luxe parkfaciliteiten zorgen ervoor dat jouw tweede huis aantrekkelijk is om te verhuren. Het verhuren van jouw tweede woning zorgt voor een aantrekkelijk rendement op jouw investering.

 
Meer informatie
 

Tweede huis kopen op de Veluwe

Ga je tijdens jouw vakantie het liefst er op uit in de natuur? Dan is een tweede huis kopen op de Veluwe de perfecte investering voor jou. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel koop je een vakantiewoning of lodge van hoogwaardige kwaliteit. De woningen en lodges zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, groottes en met of zonder wellnessfaciliteiten. De woningen en lodges zijn gelegen op een rustig gedeelte van Recreatielandgoed de IJsvogel en vallen onder project Vogelveld. Bij het kopen van een tweede huis kun je ervoor kiezen om deze aan te schaffen voor volledige verhuur. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en gedeeltelijke verhuur. Permanente bewoning is niet toegestaan bij Recreatielandgoed de IJsvogel.

 

Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen en verhuren bij Vogelveld bied je vele voordelen en mogelijkheden. Het grote voordeel van het kopen van een tweede woning om deze volledig te verhuren, is de rendementsgarantie van Vogelveld. Hierbij ontvang je vijf jaar lang een gegarandeerd rendement op jouw investering. Zelf hoef je hier niets extra’s voor te doen. Onze professionele verhuurorganisatie, Verhuurbemiddeling De IJsvogel BV, zal je volledig ontzorgen en alles voor je regelen. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van jouw investering.

Waarom een tweede huis kopen en verhuren:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Waardevaste investering
  • Goed alternatief voor banksparen
  • Professionele verhuurorganisatie

Heb je interesse in het kopen van een tweede huis om deze vervolgens te verhuren? Maak dan eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseurs voorzien je graag van een passend advies tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.

 
Neem contact met ons op