Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiehuisje Veluwe met hond

Vakantiehuisje Veluwe met hond

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
  • Huisdieren zijn welkom

Vakantie vieren met je hond

Is er voor jou en je hond een fijnere plek dan de prachtige Veluwe? Hier heb je alle ruimte voor wandelingen en fietstochten én mag jouw hond in de vele losloopgebieden heerlijk spelen. Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Kies dan voor een vakantiehuisje op de Veluwe met de hond. Op ons vakantiepark met hond kun je een huisje huren op de Veluwe met de hond geschikt voor 2 tot 20 personen. Jouw vakantiewoning is van diverse gemakken voorzien en ook de parkfaciliteiten zijn uitstekend. Zo beleeft het hele gezin een heerlijke vakantie. Wanneer huur je een vakantiehuisje op de Veluwe met jouw hond? Het is hier het hele jaar door genieten! 

 

Vakantiehuis met hond in Nederland

Wil je jouw huisdier(en) meenemen op vakantie? Bij De IJsvogel vind je een vakantiehuis met jouw hond in Nederland nabij de Hoge Veluwe. Van knusse chalets op de Veluwe en gezellige lodges tot een ruim vakantiehuis voor het hele gezin, en zelfs een groepsaccommodatie op de Veluwe waar honden welkom zijn. Jouw vakantiehuisje beschikt over verschillende voorzieningen zoals je gewend bent van thuis. Bij het gedetailleerde overzicht van elk vakantiehuis staat of jouw hond er kan verblijven. Bij een huisdiervriendelijke vakantiewoning kun je bij het boeken aangeven hoeveel honden er met je meekomen. De IJsvogel biedt huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Gelderland, maar we vragen je wel om de hond op het park aangelijnd te laten. Vanaf ons park lopen diverse wandelroutes door de omgeving en de natuur, evenals vele fietsroutes.

 

Eropuit op de Veluwe met uw hond

In het natuurgebied van De Hoge Veluwe liggen verschillende speciale wandelroutes waar ook jouw hond meer dan welkom is. Je moet er wel rekening mee houden dat jouw hond op de meeste routes aangelijnd moet blijven omdat dit veelal speciale rustgebieden zijn voor het wild op de Veluwe. Dit is aangegeven op de borden. Er zijn enkele gebieden waar de hond wél los mag lopen, zoals Het Leesten bij Apeldoorn, Caitwickerzand bij Kootwijk, het Speulderbos en Sprielerbos bij Putten en het Zwolse Bos tussen Heerde en Wapenveld. Kom vakantie vieren in een vakantiehuisje op de Veluwe met jouw hond!

Hondenlosloopgebieden

🐾 Kootwijkerduin; losloopgebied van 56 ha groot

🐾 Harskamp; losloopgebied van 17 ha groot

🐾 Speulderbos en Sprielderbos bij Putten

🐾 Zwolse bos tussen Heerde en Wapenveld

Faciliteiten bij Recreatielandgoed de IJsvogel

Nadat je een dag vol activiteiten met jouw hond heeft beleefd ben je natuurlijk toe aan de nodige ontspanning. Daarvoor hoeft je jouw vakantiehuis in Gelderland met jouw hond en ons vakantiepark op de Veluwe niet te verlaten. Even heerlijk relaxen op de loungebank in de woonkamer of op het terras in de tuin van je huisje. Of neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, gooi een strike op de bowlingbaan of schuif aan voor een uitgebreide maaltijd in ons restaurant. Ook kun je uitstekend ontspannen bij de visvijver op ons park.