1. Vakantiepark op de Veluwe
  2. Vakantiehuizen voor 2 tot 20 personen
  3. Huisdieren zijn welkom

Vakantiehuisje op de Veluwe met de hond

Is er voor u en uw hond een fijnere plek dan de prachtige Veluwe? Hier heeft u alle ruimte voor wandelingen en fietstochten én mag uw hond in de vele losloopgebieden heerlijk spelen. Klinkt dit als uw ideale vakantie? Kies dan voor een vakantiehuisje op de Veluwe met de hond. Op ons vakantiepark met hond kunt u een huisje huren op de Veluwe met de hond geschikt voor 2 tot 20 personen. Uw vakantiewoning is van diverse gemakken voorzien en ook de parkfaciliteiten zijn uitstekend. Zo beleeft het hele gezin een heerlijke vakantie. Wanneer huurt u een vakantiehuisje op de Veluwe met uw hond? Het is hier het hele jaar door genieten! 

 

Vakantiehuis met hond in Nederland

Wilt u uw huisdier(en) meenemen op vakantie? Bij De IJsvogel vindt u een vakantiehuis met uw hond in Nederland nabij de Hoge Veluwe. Van knusse chalets op de Veluwe en gezellige lodges tot een ruim vakantiehuis voor het hele gezin, en zelfs een groepsaccommodatie op de Veluwe waar honden welkom zijn. Uw vakantiehuisje beschikt over verschillende voorzieningen zoals u gewend bent van thuis. Bij het gedetailleerde overzicht van elk vakantiehuis staat of uw hond er kan verblijven. Bij een huisdiervriendelijke vakantiewoning kunt u bij het boeken aangeven hoeveel honden er met u meekomen. De IJsvogel biedt huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Gelderland, maar we vragen u wel om de hond op het park aangelijnd te laten. Vanaf ons park lopen diverse wandelroutes door de omgeving en de natuur, evenals vele fietsroutes.

 

Eropuit op de Veluwe met uw hond

In het natuurgebied van De Hoge Veluwe liggen verschillende speciale wandelroutes waar ook uw hond meer dan welkom is. U moet er wel rekening mee houden dat uw hond op de meeste routes aangelijnd moet blijven omdat dit veelal speciale rustgebieden zijn voor het wild op de Veluwe. Dit is aangegeven op de borden. Er zijn enkele gebieden waar de hond wél los mag lopen, zoals Het Leesten bij Apeldoorn, Caitwickerzand bij Kootwijk, het Speulderbos en Sprielerbos bij Putten en het Zwolse Bos tussen Heerde en Wapenveld. Kom vakantie vieren in een vakantiehuisje op de Veluwe met uw hond!

Hondenlosloopgebieden

🐾 Kootwijkerduin; losloopgebied van 56 ha groot

🐾 Harskamp; losloopgebied van 17 ha groot

🐾 Speulderbos en Sprielderbos bij Putten

🐾 Zwolse bos tussen Heerde en Wapenveld

Faciliteiten bij Recreatielandgoed de IJsvogel

Nadat u een dag vol activiteiten met uw hond heeft beleefd bent u natuurlijk toe aan de nodige ontspanning. Daarvoor hoeft u uw vakantiehuis in Gelderland met uw hond en ons vakantiepark op de Veluwe niet te verlaten. Even heerlijk relaxen op de loungebank in de woonkamer of op het terras in de tuin van uw huisje. Of neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, gooi een strike op de bowlingbaan of schuif aan voor een uitgebreide maaltijd in ons restaurant. Ook kunt u uitstekend ontspannen bij de visvijver op ons park. 

 
Boek een vakantiehuisje op de Veluwe met hond