Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

  • Vakantiehuisjes voor 4, 6 en 8 personen
  • Groepsaccommodaties tot 24 personen
  • Gelegen op de Veluwe

Genieten in een vakantiehuis in Gelderland

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de provincie Gelderland, gelegen op de Veluwe? Dan ben je bij Recreatielandgoed de IJsvogel op het juiste adres. Op Landgoed de IJsvogel vind je vakantiehuizen in Voorthuizen in meerdere soorten en maten. Zo beschikken wij over comfortabele vakantiehuizen geschikt voor 4, 6, en 8 personen en beschikken we over enkele groepsaccommodaties tot 24 personen. Met welk gezelschap je ook komt, je vindt gegarandeerd een vakantiehuis dat bij jouw wensen past. Kom genieten van een heerlijke vakantie in één van onze vakantiehuizen op de Veluwe.

Bekijk al onze vakantiehuizen

Huisje huren op de Veluwe

Landgoed de IJsvogel biedt de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de provincie Gelderland. Je vindt hier namelijk het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland; de Veluwe. Ontdek dit unieke gebied met zandverstuivingen, uitgestrekte bossen en heidevelden vanaf Landgoed de IJsvogel. Op ons vakantiepark in Voorthuizen kun je een huisje huren op de Veluwe, welke van alle comfortabele gemakken voorzien is. Je vakantiehuis in Gelderland op de Veluwe is sfeervol ingericht en beschikt over veel privacy, een eigen parkeerplaats, aangelegde tuin en terras. Geniet optimaal van wat de natuur je te bieden heeft vanuit je vakantiehuis op de Veluwe. Spot de Big Five van Nederland; de vos, de das, het ree, het wild zwijn of het edelhert. Op de Veluwe vind je ze allemaal!

Groepsverblijf op de Veluwe

Wilt u met een groep verblijven op de Veluwe voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenweekend? Ontdek dan onze groepsaccommodaties. Op ons vakantiepark kunt u nu verblijven in de 20-persoons Herberg en in de gloednieuwe 12-, 22- of 24-persoons groepsvilla's. Wanneer komt u langs met uw vrienden of familie om te genieten in een van onze groepsaccommodaties in Voorthuizen?