Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Vakantiepark Beekbergen

Vakantiepark Beekbergen

  • Binnen- en buitenzwembad met spraypark
  • Grote vakantiehuizen tot maximaal 24 personen
  • Op slechts een halfuur rijden van Beekbergen

Genieten op ons vakantiepark bij Beekbergen

Het échte veluwegevoel ervaren in een prachtige omgeving met mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes? Kom dan je huisje huren vlakbij Beekbergen dat ligt op een halfuur rijden ligt van Landgoed de IJsvogel. Breng je vakantie door in één van de vele verblijfsmogelijkheden variërend van glamping en chalets tot luxe vakantiehuizen en lodges. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel zijn er zelfs speciale groepsaccommodaties voor groepen van 24 personen. Een vakantiehuis bij Beekbergen is dé perfecte plek voor een vakantie met familie of vrienden. Met faciliteiten zoals o.a. een binnen- en buitenzwembad, horeca en bowlingbaan is er altijd wat te beleven bij Recreatielandgoed de IJsvogel.

Verveel je geen moment tijdens je vakantie bij Beekbergen

De ideale vakantie voor jong en oud vier je bij ons vakantiepark nabij Beekbergen. Diverse faciliteiten bezorgen jou een vakantie om nooit te vergeten. Begin elke dag met verse broodjes van Bakker Piet, koel lekker af in het spraypark of het binnen- en buitenzwembad, geniet van een hapje of drankje in de horeca, gooi strikes op de bowlingbaan of huur een fiets bij de fietsverhuur en verken de prachtige Veluwe met haar mooie bossen en uitgestrekte heidevelden. Kortom, je verveelt je geen moment tijdens je vakantie in de buurt van Beekbergen.

Onze diverse faciliteiten

  • Verse broodjesservice
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Bowlingbaan
  • Horeca met snackbar
  • Animatieteam

Boek hier jouw vakantiehuis in de buurt van Beekbergen

Jouw verblijf bij Recreatielandgoed de IJsvogel

Samen met de leuke faciliteiten op ons vakantiepark bij Beekbergen creëren onze vele accommodaties dé perfecte uitvalsbasis voor jou en jouw gezin. Het aanbod bij Recreatielandgoed de IJsvogel is heel erg ruim, met voor elke vakantieganger dé geschikte accommodatie. Verblijf tijdens jouw vakantie op onze glamping, in een chalet, een vakantiehuis of een luxe villa. Dankzij onze speciale groepsacommodaties voor maximaal 24 personen maakt het niet uit in welke samenstelling je komt, er is altijd een geschikte accommodatie als je een huisje wil huren in de omgeving van Beekbergen.

Hier ligt Recreatielandgoed de IJsvogel

Veelgestelde vragen over jouw vakantiehuis nabij Beekbergen

🏠 Op welk vakantiepark bij Beekbergen zijn er groepsaccommodaties voor 24 personen?

Bij Recreatielandgoed de IJsvogel zijn er speciale groepsaccommodaties voor 12, 20, 22 of 24 personen. Perfect voor een vakantie met de hele familie of een grote groep vrienden. De grootste vakantiehuizen bij Beekbergen beschikken o.a. over slaapkamers met eigen badkamer, ruime woon- en zitruimte en een terras met veranda.

👨‍👧‍👧 Bij welk vakantiehuis nabij Beekbergen zijn er diverse faciliteiten voor jong en oud?

Tijdens jouw vakantie bij Recreatielandgoed de IJsvogel verveel je je geen moment! Geniet van een hapje of drankje in de horeca, leef je uit in het binnen- en buitenzwembad, gooi een strike op de bowlingbaan of leef je uit in de vele speeltuinen op ons vakantiepark bij Beekbergen.