1. Honden zijn welkom
  2. Vakantiehuizen en groepsaccommodaties
  3. Voor 4 tot 24 personen

Vakantiepark met uw hond op de Veluwe

Wilt u vakantie vieren met de hond op de Veluwe? Dan zoekt u natuurlijk een vakantiehuisje waar uw trouwe viervoeter ook mag verblijven. Samen genieten van lange wandelingen of fietstochten door de natuur, stokken of balletjes gooien in het bos, en bij thuiskomst heerlijk nagenieten van het actieve uitje. Dit is de volgende dag zeker weer voor herhaling vatbaar. Boek dan een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Op De IJsvogel kunt u een huisdiervriendelijk vakantiehuis huren voor een weekendje weg of een heerlijk lange vakantie in een vakantiehuis met de hond in de natuur. De Veluwe is bij uitstek geschikt voor een lange wandeling in het bos en ravotten op uitgestrekte heiden en velden. Uw hond geniet net zo van vrije natuur als u, en een vakantie met de hond in dit gebied biedt talloze mogelijkheden. Kom gezellig langs op ons bungalowpark op de Veluwe, samen met uw hond!

Vind uw huisdiervriendelijke vakantiehuis

Een sfeerimpressie van Recreatielandgoed De IJsvogel

Vakantiehuis met hond op de Veluwe

Wilt u uw huisdieren meenemen op vakantie op de Veluwe? Neemt u dan eens een kijkje bij het aanbod vakantiehuizen op ons park waar uw hond is toegestaan. Van knusse chalets op de Veluwe en gezellige lodges tot een ruim vakantiehuis voor het hele gezin, en zelfs groepsaccommodaties waar honden welkom zijn. Bij het gedetailleerde overzicht van elk vakantiehuis staat of uw hond er kan verblijven. Als het een huisdiervriendelijke woning is, kunt u bij het boeken aangeven hoeveel honden er met u meekomen. De IJsvogel is een huisdiervriendelijk vakantiepark, maar we vragen u wel om de hond op het park aangelijnd te laten. Vanaf het park lopen diverse wandelroutes door de omgeving en de natuur, evenals fietsroutes. Heeft u de fiets thuisgelaten, dan kunt u op het park fietsen huren en met de hond eropuit trekken.

In het natuurgebied van De Hoge Veluwe liggen verschillende speciale wandelroutes waar ook de hond meer dan welkom is. U moet er wel rekening mee houden dat uw hond op de meeste routes aangelijnd moet blijven omdat dit veelal speciale rustgebieden zijn voor wild. Let dus goed op de borden waar dit op staat aangegeven. Er zijn enkele gebieden waar de hond wél los mag lopen, zoals Het Leesten bij Apeldoorn, Caitwickerzand bij Kootwijk, het Speulderbos en Sprielerbos bij Putten en het Zwolse Bos tussen Heerde en Wapenveld. Kom vakantie vieren in een vakantiehuisje op de Veluwe met uw hond!

Kom een huisje huren op de Veluwe mét de hond: