Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Kavel 31

Kavel 31 VERKOCHT

 

Aantal slaapkamers: 2

Dit chalet op een zonnige kavel van ca. 272 m2 is in 2020 volledig onder handen genomen ! Gezellig ingericht chalet, gelegen op een zonnige kavel met een geheel door coniferen omsloten en bestraatte tuin.

Uitvoering:

In 2020 totaal geschilderd, verbouwd en gemoderniseerd chalet. Voorzien van nieuw dak, nieuw plafond met isolatie, nieuwe vloer en nieuwe groepenkasten. In de keuken is de koelkast en vaatwasser vervangen. De badkamer is totaal vernieuwd en beschikt over een ligbad. Airconditioning aanwezig. In de schuur staat een wasmachine.

Kortom een enorm sfeervol chalet met alle gemakken van deze tijd!

Indeling:

Entree met gang met lichtkoepel. Ruime woonkamer met schuifpui en grote raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. Grote eethoek te plaatsen voor gezellige etentjes met familie en vrienden. Mooie keuken met gasfornuis en vaatwasser. Ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en nog een ruime kamer waar ook makkelijk een 2-persoonsbed in geplaatst kan worden. Luxe moderne badkamer met douche en ligbad. Separaat toilet. Het chalet wordt verwarmd middels CV (ketel met huurcontract). Airco aanwezig. Buiten heeft u de beschikking over een onderhoudsvriendelijke geheel omheinde zonnige tuin. Schuur met wasmachine.

Inclusief:
Tuin, terras met tuinmeubels en schuur met wasmachine.

Opmerking:

€ 1.000,- eenmalige bijdrage infrastructuur.

Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31
Kavel 31