Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Luxe genieten op de Veluwe

⭐️ Services | Luxe genieten op de Veluwe

Luxe genieten op de Veluwe? Bekijk onze services!

Een service bijboeken bij uw reservering? Dit kan! Regel het zelf of neem contact op met onze receptie. U heeft de volgende mogelijkheden om de services bij te boeken:

 

Broodjesservice van Bakker Piet

Geniet tijdens uw verblijf van dagelijks verse broodjes. Deze heerlijke lokale producten bestelt u gemakkelijk via onze online winkel. De broodjes staan vanaf 09:00u voor u klaar bij de receptie, dát is pas lekker wakker worden! 

 

Romantisch Pakket

Kies voor een romantisch pakket en geniet van een heerlijke verrassing bij aankomst. Ons team legt rozenblaadjeschampagne (ook alcohol vrije optie) & bonbons voor jullie klaar, heerlijk toch?

Dagelijkse Hotelservice

Volledig ontspannen tijdens uw verblijf? Wij maken dagelijks uw bedden op, ruimen netjes op (bezemschoon) en zorgen voor verse hand- en theedoeken. Ook nemen we uw huisvuil even mee. Écht genieten!

 

Hapas & Dineren

Genieten van de lekkernijen van De Gasterij? Het team staat voor jou klaar met een uitgebreid menu, vol warme & koude gerechtjes. Direct reserveren? Dat kan via de volgende link: klik!

Luxe uitcheckservice

Geen zin om tijdens uw vertrek uw accommodatie op te ruimen? Kies voor een luxe uitcheck, dan zorgen wij voor het uitpakken van de vaatwasser, de (bed)linnen afhalen en het (huis)afval opruimen. 

 

Bed-, hand- & badlinnen

Standaard bij aankomst uw bedden opgemaakt en keuken- & handdoeken aanwezig. Dat scheelt weer bij het inpakken en wassen! We bieden de mogelijkheid om een extra pakket af te nemen.