Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Recreatielandgoed De IJsvogel

Ons verhaal | Welkom bij de IJsvogel

Welkom op de Veluwe, welkom bij 'Recreatielandgoed de IJsvogel' 💚

Samen de Veluwe ontdekken; volgens ons bij uitstek het allermooiste natuurgebied in Nederland. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel vind je dé perfecte uitvalsbasis voor jouw verblijf, midden op de Veluwe. Wij stellen je in staat om te genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft, sterker nog: het is ons doel om jou de Veluwe te laten ontdekken!

Van de 'Big Five' tot culinaire hotspots; de Veluwe heeft het allemaal. Het heerlijke gevoel van vrijheid, natuur en écht even samen zijn; dat delen wij het liefst met onze gasten. Benieuwd waarom jij tijdens jouw verblijf op de Veluwe bij de IJsvogel aan het juiste adres bent? Wij leggen het graag aan je uit.

--

Het béste gevoel van binnen, begint buiten. Ontdek hét Veluwegevoel!

De IJsvogel is een comfortabele vakantie in de natuur.
Waar je oplaadt en ontspant door te ontdekken.
Wij weten waar je behoefte aan hebt op vakantie.
Denken vooruit, verrassen en staan klaar waar we kunnen. Maar dat is voor ons slechts een randvoorwaarde voor een fijn verblijf.

Wij onderscheiden ons in het maken van (de) verbinding tussen jou en de Veluwe.
Dat zit ‘m volgens ons niet in grote zwembaden, speelparadijzen en snel entertainment,
Maar juist in kleine dingen. Waar je echt aandacht voor nodig hebt. Even stil van wordt. De natuur, de geluiden om je heen. Tot jezelf komen. Kleur, geuren en vormen ontdekken. Maar ook authentieke, pure producten en diensten.
Die verbindingen leggen we en laten je daardoor voluit genieten.

Thuis voelen op ons park waar je de omgeving in terug ziet komen.
Letterlijk en figuurlijk. In smaak, geur, beleving en sfeer.
Dompel je onder in de Veluwe en je zult ontspannen door de inspanning die je hiervoor moet doen.

Gelukkige mensen die hier ieder jaar weer iets nieuws kunnen ontdekken.
Die het fijn vinden om terug te keren naar de kern, naar de puurheid van hét Veluwegevoel. Daar gaan we voor. Met passie.

Het beste voor de binnenmens begint buiten. Bij ons op de Veluwe.

- Recreatielandgoed de IJsvogel

--

➡️ Swipe voor meer foto's

Waarom is Recreatielandgoed de IJsvogel dé perfecte uitvalsbasis op de Veluwe?

Luxe accommodaties

In samenwerking met lokale partners hebben wij geïnvesteerd in prachtige accommodaties. Van de luxe Wellness Lodge en Villa Vogelveld tot prachtige Vakantievilla's voor 2 tot 24 personen.

Wij helpen je graag

Ambassadeurs van de Veluwe, zo zien wij onszelf graag. Van leuke fietsroute tot uitgebreid advies, je kunt ons alles vragen. Onze receptie is dagelijks geopend om je wegwijs te maken op de Veluwe.

Midden op de Veluwe

Voorthuizen is hét ideale startpunt van jouw ontdektocht op de Veluwe. Vanuit de IJsvogel sta je binnen no-time op de leukste hotspots. Van het Veluwemeer tot het bos (dat overigens maar 2 minuten lopen is...)

Lokale samenwerkingen

Bakker Piet uit Elspeet bakt én bezorgt dagelijks jouw broodjes, je boekt gemakkelijk een uitje of tour via onze website of huurt een (e-)fiets via de receptie. Ons doel is om jou de Veluwe te laten ontdekken!

Alles binnen handbereik

Een restaurant, bowlingbaan, binnen- en buitenzwembad, snackbar, speeltuinen, gratis Wi-Fi, fietsverhuur, visvijver en sauna. Al deze faciliteiten (en meer..) zijn binnen handbereik bij de IJsvogel.

Elke dag ietsje beter..

Samen met jou proberen wij ons mooie plekje op de Veluwe élke dag fijner te maken. Wij zijn altijd in ontwikkeling. Benieuwd naar de laatste updates? Bekijk dan snel de website van Project Vogelveld.