Welkom op de Veluwe, welkom bij 'Recreatielandgoed de IJsvogel' 💚

Samen de Veluwe ontdekken; volgens ons bij uitstek het allermooiste natuurgebied in Nederland. Bij Recreatielandgoed de IJsvogel vindt u dé perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf, midden op de Veluwe. Wij stellen u in staat om te genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft, sterker nog: het is ons doel om u de Veluwe te laten ontdekken!

Van de 'Big Five' tot culinaire hotspots; de Veluwe heeft het allemaal. Het heerlijke gevoel van vrijheid, natuur en écht even samen zijn; dat delen wij het liefst met onze gasten. Benieuwd waarom u tijdens uw verblijf op de Veluwe bij de IJsvogel aan het juiste adres bent? Wij leggen het graag aan u uit.

Wat ons doel is?

 

"Recreatielandgoed de IJsvogel in het Gelderse Voorthuizen is de perfecte uitvalsbasis op de Veluwe: op ons vakantiepark ervaart u het échte ‘Veluwegevoel’ op een kwalitatief hoogstaande manier"

 

Waarom is Recreatielandgoed de IJsvogel dé perfecte uitvalsbasis op de Veluwe?

 

Luxe accommodaties

In samenwerking met lokale partners hebben wij geïnvesteerd in prachtige accommodaties. Van de luxe Wellness Lodge en Villa Vogelveld tot prachtige Vakantievilla's voor 2 tot 24 personen.

 

Wij helpen u graag

Ambassadeurs van de Veluwe, zo zien wij onszelf graag. Van leuke fietsroute tot uitgebreid advies, u kunt ons alles vragen. Onze receptie is dagelijks geopend om u wegwijs te maken op de Veluwe.

 

 

Midden op de Veluwe

Voorthuizen is hét ideale startpunt van uw ontdektocht op de Veluwe. Vanuit de IJsvogel staat u binnen no-time op de leukste hotspots. Van het Veluwemeer tot het bos (dat overigens maar 2 minuten lopen is...)

 

Lokale samenwerkingen

Bakker Piet uit Elspeet bakt én bezorgt dagelijks uw broodjes, u boekt gemakkelijk een uitje of tour via onze website of huurt een (e-)fiets via de receptie. Ons doel is om u de Veluwe te laten ontdekken!

Alles binnen handbereik

Een restaurant, bowlingbaan, binnen- en buitenzwembad, snackbar, speeltuinen, gratis Wi-Fi, fietsverhuur, visvijver en sauna. Al deze faciliteiten (en meer..) zijn binnen handbereik bij de IJsvogel.

 

Elke dag ietsje beter..

Samen met u proberen wij ons mooie plekje op de Veluwe élke dag fijner te maken. Wij zijn altijd in ontwikkeling. Benieuwd naar de laatste updates? Bekijk dan snel de website van Project Vogelveld.