4x4 Land Rover Veluwe Tour 🚙

In samenwerking met Van het Pad, organiseren wij avontuurlijke Veluwe tochten. Een dag vol avontuur en vrijheid, ontdek de Veluwe met een 4x4 Land Rover! 

Je kunt kiezen om een dagdeel of een gehele dag een Land Rover te reserveren. Voordat je vertrekt, geven we je een geven je een heldere uitleg zodat je veilig op pad kunt. Je krijgt van ons een bolletje-pijltje route mee. Bij deze route moeten je gezelschap en jij samenwerking: rijden én navigeren komen aan bod. Daarnaast krijg je ook een aantal quizvragen en opdrachten mee voor onderweg. 

Onderweg hebben we plekken aangegeven waar je kan wandelen, picknicken of zelf wild spotten! De routes is een prachtige tocht over de Veluwe, inclusief onverharde paden. Voor een ultiem gevoel van vrijheid.  De Land Rover Veluwe Tour is een onvergetelijk avontuur.

Let op: Tenminste 1 persoon dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

  • Geschikt tot 4 personen personen
  • Huur de een dagdeel of een gehele dag 1 van de Land Rovers
  • Duidelijk routeboek
  • Vragen & opdrachten voor onderweg
  • Tips voor wandelen, picknicken of wild spotten
 

Land Rover Veluwe Tour
📍 Vanaf de IJsvogel of vanaf 'Van het Pad'
🕚 Elke dag te boeken
✅ Prijs per Land Rover voor een dagdeel (3 uur) vanaf €99,-
✅ Prijs per Land Rover voor een dagtour vanaf €109,-
 

Boek jouw Land Rover Veluwe Tour!
 
 

🍽 Beleef de smaak van de Veluwe bij 'Wildpraat'

Altijd al willen weten wat de smaak van de Veluwe is? In samenwerking met 'Wildpraat' bieden wij jou de mogelijkheid om dit te ontdekken! 🤩 Tijdens een wandeltocht met de boswachter en aansluitend een bosproeverij of wildcooking diner, leer, beleef en proef jij alles wat de Veluwe te bieden heeft! 🌳🙌

Informeer bij de receptie, of neem direct contact op met Folkert voor meer informatie over deze unieke beleving! Een ervaring van 'Wildpraat' is voor zowel groepen als alleen mogelijk. Kom het pure van de Veluwe ervaren bij 'Wildpraat'! 🏕

Meer
 

🚴🏼‍♀️ Fietsroutes op de Veluwe

Op de veluwe vind je de mooiste fietsroutes van Nederland. Ontdek de prachtige omgeving op je mountainbike, wielren- of elektrische fiets. Wij delen onze favoriete fietsroutes zodat je onbezorgd kunt genieten!

Meer