1. Vakantiepark in Voorthuizen
  2. Gelegen op de Veluwe
  3. Vakantiehuizen voor 2 tot 24 personen

Huisje huren met Hemelvaart op de Veluwe

Hemelvaart is hét moment om er eens heerlijk tussenuit te gaan. Maak van uw vrije dag met Hemelvaart een heerlijk weekendje weg op de Veluwe! Op Recreatielandgoed De IJsvogel kunt u een comfortabel huisje huren tijdens Hemelvaart. De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen lopen op: het is dé tijd voor een lang weekend genieten op de Veluwe! Dankzij de prachtige ligging van ons vakantiepark in Voorthuizen geniet iedereen, of u nu met zijn tweeën of uw gezin komt. Met de Veluwe als achtertuin kunt u heerlijk dauwtrappen in de vroege ochtend op Hemelvaartsdag. Deze traditie wil u natuurlijk wel trouw blijven! Nadat u de prachtige natuur en wilde dieren op de Veluwe heeft bewonderd, komt u heerlijk tot rust in uw bungalow tijdens Hemelvaart.

Huisje huren tijdens Hemelvaart op De IJsvogel

Tijdens uw weekend weg met Hemelvaart kunt u terecht in onze safaritenten, chalets, lodges en villa’s voor 2 tot 6 personen. Onze accommodaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u alle gemakken die u van thuis gewend bent. Geniet van veel privacy en rust in uw vakantiehuis tijdens Hemelvaart. U wordt omgeven door veel bomen en planten en ‘s ochtends wordt u gewekt door de fluitende vogeltjes die de vroege zomer vast inluiden. 

Uw accommodatie:

  1. Geschikt voor 2 tot 8 personen
  2. Lodge, chalet, villa of safaritent
  3. WiFi in uw accommodatie
  4. Parkeerplaats bij uw accommodatie
  5. Verscholen in de bossen
 

Wat te doen tijdens uw weekend weg met Hemelvaart?

Dauwtrappen natuurlijk! Nergens in Nederland maakt u mooiere fietstochten dan door de natuur van de Veluwe. Maar er is véél meer te doen tijdens uw Hemelvaart weekend weg! Wat dacht u van een dagje naar Recreatiegebied Zeumeren, waar u kunt midgetgolfen, zonnebaden of cocktails drinken in het paviljoen? Of een dagje Dolfinarium, Apenheul of Burgers’ Zoo? De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens uw verblijf in een vakantiehuis tijdens Hemelvaart!

Toch hoeft u het terrein van De IJsvogel niet te verlaten. Plons in het binnen- of buitenzwembad, ontspan in de sauna, gooi een strike op de bowlingbaan of beproef uw geluk bij de visvijver. Uw kinderen maken nieuwe vriendjes in de speeltuinen (binnen én buiten), bij de kidsclub of bij het theater. Zelfs voor een last minute met Hemelvaart zijn er bungalows en vakantiehuizen beschikbaar! Kom een huisje huren met Hemelvaart en beleef de leukste tijd ooit!

“Nette en verzorgde woning, gratis toegang tot het zwembad, vriendelijk personeel en veel te beleven in de nabije omgeving!” Henk D. 

Bekijk het aanbod met Hemelvaart