Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Huisje huren Hemelvaart

Cottage rental Ascension

  • Vakantiepark in Voorthuizen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 24 personen

Huisje huren met Hemelvaart op de Veluwe

Hemelvaart is hét moment om er eens heerlijk tussenuit te gaan. Maak van je vrije dag met Hemelvaart een heerlijk weekendje weg op de Veluwe! Op Recreatielandgoed De IJsvogel kun je een comfortabel huisje huren tijdens Hemelvaart. De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen lopen op: het is dé tijd voor een lang weekend genieten op de Veluwe! Dankzij de prachtige ligging van ons vakantiepark in Voorthuizen geniet iedereen, of je nu met zijn tweeën of je gezin komt. Met de Veluwe als achtertuin kun je heerlijk dauwtrappen in de vroege ochtend op Hemelvaartsdag. Deze traditie wil je natuurlijk wel trouw blijven! Nadat je de prachtige natuur en wilde dieren op de Veluwe heeft bewonderd, kom je heerlijk tot rust in jouw bungalow tijdens Hemelvaart.

Elke zondag is het slow sunday bij de IJsvogel: je kunt tot 20:00 uitchecken!

Huisje huren tijdens Hemelvaart op De IJsvogel

Tijdens je weekend weg met Hemelvaart kun je terecht in onze chalets, lodges en villa’s voor 2 tot 6 personen. Onze accommodaties zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden je alle gemakken die je van thuis gewend bent. Geniet van veel privacy en rust in jouw vakantiehuis tijdens Hemelvaart. Je wordt omgeven door veel bomen en planten en ‘s ochtends word je gewekt door de fluitende vogeltjes die de vroege zomer vast inluiden. 

Uw accommodatie:

  • Geschikt voor 2 tot 8 personen
  • Lodge, chalet, villa of groepsaccommodatie
  • WiFi in uw accommodatie
  • Parkeerplaats bij uw accommodatie
  • Verscholen in de bossen

Wat te doen tijdens je weekend weg met Hemelvaart?

Dauwtrappen natuurlijk! Nergens in Nederland maak je mooiere fietstochten dan door de natuur van de Veluwe. Maar er is véél meer te doen tijdens je Hemelvaart weekend weg! Wat dacht je van een dagje naar Recreatiegebied Zeumeren, waar je kunt midgetgolfen, zonnebaden of cocktails drinken in het paviljoen? Of een dagje Dolfinarium, Apenheul of Burgers’ Zoo? De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens je verblijf in een vakantiehuis tijdens Hemelvaart!

Toch hoef je het terrein van De IJsvogel niet te verlaten. Plons in het binnen- of buitenzwembad, ontspan in de sauna, gooi een strike op de bowlingbaan of beproef je geluk bij de visvijver. Je kinderen maken nieuwe vriendjes in de speeltuinen (binnen én buiten), bij de kidsclub of bij het theater. Zelfs voor een last minute met Hemelvaart zijn er bungalows en vakantiehuizen beschikbaar! Kom een huisje huren met Hemelvaart en beleef de leukste tijd ooit!

“Nette en verzorgde woning, gratis toegang tot het zwembad, vriendelijk personeel en veel te beleven in de nabije omgeving!” Henk D.