Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Huisje huren oud en nieuw

Huisje huren oud en nieuw

  • Oud en nieuw op de Veluwe
  • Vakantiehuizen voor 2-24 personen
  • Binnenzwembad en gasterij

Vakantie met oud en nieuw op de Veluwe

Oud en nieuw is een perfect moment voor een korte vakantie in Nederland. Want geef maar toe: hoe kun je het jaar nu beter afsluiten dan met een vakantie? Vooral een vakantie op de Veluwe is een aanrader. Wanneer je een huisje met oud en nieuw huurt, kan dit prachtige natuurgebied zomaar bedekt zijn met een laagje sneeuw. Recreatielandgoed de IJsvogel is een ruim opgezet vakantiepark in Voorthuizen, met de Veluwe als achtertuin. Geniet samen met je partner, gezin of vrienden in een stijlvol vakantiehuis tijdens oud en nieuw. Quality time samen: dat is waar de jaarwisseling voor staat. Proost samen op het nieuwe jaar en geniet 100%!

Elke zondag is het slow sunday bij de IJsvogel: je kunt tot 20:00 uitchecken!

Huisje huren tijdens oud en nieuw

Op zoek naar een vakantiehuisje met oud en nieuw? Wij verwelkomen je graag op Recreatielandgoed de IJsvogel. Op ons vakantiepark kun je tijdens oud en nieuw een luxe villa, stijlvolle lodge, wellness huisje, authentieke notariswoning of groepsaccommodatie huren. Onze accommodaties bieden plaats aan 2 tot 24 personen. Of je het jaar nu wilt afsluiten met uw partner, gezin of zelfs de hele familie: bij De IJsvogel kan het. En wil je een huisje huren tijdens oud en nieuw met je hond? We hebben ook enkele huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Wij maken jouw vakantie tijdens oud en nieuw helemaal compleet met onze faciliteiten. Een plons nemen in het binnenzwembad, een potje bowlen met het gezin of oneindig veel speelplezier in onze binnenspeeltuin. Kortom: genoeg te beleven vanuit jouw huisje tijdens oud en nieuw.

Waarom De IJsvogel?

 Toplocatie op de Veluwe

✅ Eigen binnenzwembad

✅ Massage & wellness studio

✅ Bowlingbaan en binnenspeeltuin

✅ Verse broodjesservice

✅ Huisdieren zijn welkom