1. Huisjes in de kerstvakantie
  2. Geschikt voor 2 tot 24 personen
  3. Profiteer tot 20% kerstkorting

Huisje huren met kerst op de Veluwe

Kerst is natuurlijk dé tijd van het jaar om samen te zijn met uw geliefden. Even lekker quality time voor elkaar onder het genot van een heerlijke kerstbrunch of uitgebreid kerstdiner. Wilt u deze gezellige periode van het jaar eens ergens anders doorbrengen dan thuis? Kom dan naar De IJsvogel en huur een vakantiehuis met kerst op de Veluwe. Een huisje huren in de kerstvakantie is zeker een goed idee, vooral als dit huisje zich bevindt bij De IJsvogel: een gezellig en kindvriendelijk vakantiepark in Voorthuizen. Wie weet heeft u geluk en is het landschap bedekt met een laagje sneeuw. Dat is pas écht genieten in het winterwonderland van De IJsvogel. Tip: verblijf niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw in een bungalow in de kerstvakantie en begin het nieuwe jaar met uw geliefden op een prachtige locatie. 

Vakantiehuis in de kerstvakantie bij De IJsvogel

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in de kerstvakantie kunt u verblijven in een sfeervol chalet, comfortabele lodge of luxe villa, geschikt voor 2 tot 8 personen. Wilt u de kerst met de hele familie doorbrengen? Dan zijn onze groepsaccommodaties voor 12 tot 24 personen perfect. Welk vakantiehuis met kerst u ook kiest, u bent altijd van alle gemakken voorzien. Een huisje huren met kerst bij De IJsvogel staat garant voor veel pret.

Er is van alles te beleven op het park: lekker plonsen in het binnenzwembad, een potje bowlen met het hele gezin of genieten van een heerlijk diner bij De Gasterij. Ontdek ook zeker de omgeving van ons vakantiepark tijdens de kerstvakantie en maak de mooiste winterse wandelingen over de Veluwe. 

Kom een huisje huren in de kerstvakantie en geniet van een fijne kerst en/of oud en nieuw op de Veluwe met uw geliefden. Te midden van de prachtige natuur en op ons gezellige park beleeft u een fijne kerstvakantie!

Uw kerst op de Veluwe:

  1. Sfeervolle vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen
  2. Groepsaccommodaties voor 12 tot 24 personen
  3. Binnenzwembad en heerlijke sauna
  4. Bowlingbaan, binnenspeeltuin en animatie
  5. Prachtige winterse natuur van de Veluwe
  6. Huisdieren zijn meer dan welkom
  7. Kerstmarkten in Kootwijk, Voorthuizen en véél meer