Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Lekker Loom Winter Special

Lekker Loom Special

  • Vakantiepark met wellness
  • infrarood- en opgietsauna
  • Massages en wellnessbehandelingen

Lekker Loom Winter Special

Een vakantie waar helemaal niets moet en waar ultiem ontspannen centraal staat. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Met de komende wintermaanden in zicht is niets fijner dan je spieren laten ontspannen in de sauna of met een massage. Bij Recreatielandgoed De IJsvogel maken we dit mogelijk met onze Lekker Loom Winter Special. Hiermee combineer je jouw verblijf op de Veluwe met heerlijke wellnessfaciliteiten op het park in onze vernieuwde Wellness & Massage Studio. Na je wellnessdag overnacht je in een volledig ingericht vakantiehuis op Veluwe voorzien van alle gemakken. Je zult gegarandeerd uitgerust thuiskomen!

De Winter Special bestaat uit:

✔️ Een klassieke massage van 30 minuten door een gediplomeerd masseuse in onze vernieuwde Wellness Massage Studio by Loom

✔️ Onbeperkt gebruik van de infrarood- en traditionele opgietsauna

✔️ Welkomstpakket van DA Drogisterij & Parfumerie Soap & Spices

Jouw verblijf op De IJsvogel

Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen tot 12 personen en bieden je een aangenaam verblijf voorzien van diverse gemakken. Als je met een grotere groep komt, kunt je terecht in onze 20-persoons groepsaccommodatie of de 24-persoons groepsvilla. Een aantal accommodaties zijn voorzien van een open haard of privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en een Sunshower. Boek de winter special en maak de koude en grijze wintermaanden een stuk aangenamer.