1. Vakantiepark met wellness
  2. infrarood- en opgietsauna
  3. Massages en wellnessbehandelingen

Lekker Loom Winter Special

Een vakantie waar helemaal niets moet en waar ultiem ontspannen centraal staat. Dat klinkt toch als muziek in uw oren? Met de komende wintermaanden in zicht is niets fijner dan je spieren laten ontspannen in de sauna of met een massage. Bij Recreatielandgoed De IJsvogel maken we dit mogelijk met onze Lekker Loom Winter Special. Hiermee combineert u uw verblijf op de Veluwe met heerlijke wellnessfaciliteiten op het park in onze vernieuwde Wellness & Massage Studio. Na uw wellnessdag overnacht u in een volledig ingericht vakantiehuis op Veluwe voorzien van alle gemakken. U zult gegarandeerd uitgerust thuiskomen!

Boek onze winter special
 

Lekker LOOM Winter Special ❄️🧘🏼‍♀️

🧺 Geniet van een heerlijk en relaxt verblijf op de Veluwe. Ontdek de natuur en laat je verwennen!

De Winter Special bestaat uit:

✔️ Een klassieke massage van 30 minuten door een gediplomeerd masseuse in onze vernieuwde Wellness Massage Studio by Loom

✔️ Onbeperkt gebruik van de infrarood- en traditionele opgietsauna

✔️ Welkomstpakket van DA Drogisterij & Parfumerie Soap & Spices

Uw verblijf op De IJsvogel

Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen tot 12 personen en bieden u een aangenaam verblijf voorzien van diverse gemakken. Als u met een grotere groep komt, kunt u terecht in onze 20-persoons groepsaccommodatie of de 24-persoons groepsvilla. Een aantal accommodaties zijn voorzien van een open haard of privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en een Sunshower. Boek de winter special en maak de koude en grijze wintermaanden een stuk aangenamer. 

Boek uw verblijf