Vakantiepark Landgoed De IJsvogel
Huisje huren met Sinterklaas

Sinterklaasweekend

 • Speciaal Pieten-animatieprogramma
 • Late check-out
 • Binnenzwembad en massage studio

Magisch Sinterklaasweekend voor het hele gezin

Verblijf met jouw familie een weekend bij de IJsvogel en beleef een magisch Sinterklaasweekend. Het weekend zit boordevol gezellige activiteiten en staat volledig in het thema van 5 december. Voor de jonge avonturiers van het park is er een speciaal Pietenprogramma met een spannende Pietengym en swingende Pietendisco. Dat belooft een onvergetelijk weekend te worden! Oh, en laten we een klein geheimpje delen.. 🤫 Een verassingsbezoek van Piet kan natuurlijk niet ontbreken. 

Elke zondag is het Slow Sunday bij de IJsvogel: je kunt tot 20:00 uur uitchecken!

Sinterklaas met de Buiten Bende

Maak kennis met ons enthousiaste animatieteam de Buiten Bende. Samen laten we kinderen op een speelse en leuke manier de Veluwe ontdekken. Ook tijdens het sinterklaasweekend doen wij er alles aan om onze kleine gasten een onvergetelijk weekend te bezorgen. Daarom hebben we speciaal voor het Sinterklaasweekend een Pietenprogramma gemaakt. De kinderen kunnen actief rennen en ravotten tijdens de Pietengym, dansen tijdens de Pietendisco of tijdens het knutseluurtje hun eigen stoomboot knutselen. Bij de Buiten Bende draait alles om avontuur en plezier. Samen met ons animatieteam kunnen ze niet alleen de magie van Sinterklaas ervaren, maar ook de prachtige Veluwe ontdekken op een manier die voor altijd in hun herinneringen zal blijven.

Mis dit niet tijdens het Sinterklaasweekend

  Pietenontbijt
  Pietengym
  Pietenbingo
  Stoomboot knutselen
  Pieten schminken

Boek jouw perfecte huisje⤵︎

Het echte Veluwegevoel

Op ons ruim opgezette sfeervolle vakantiepark kun je genieten van een welverdiende vakantie. Of dat nou een weekendje weg is met je partner voor wat quality time of een familieweekend in een van onze groepsaccommodaties. Geniet van de luxe services zoals de verse broodjes van Bakker Piet of maak gebruik van de wellness studio waar je terecht kunt voor heerlijke massages. Ook in de omgeving van het park is er genoeg te doen en ondernemen. Ga wandelen of fietsen, ontdek de natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe tijdens een actief uitje en beleef het ultieme Veluwe gevoel!

🥖 Verse Broodjesservice door Bakker Piet

Geniet tijdens je verblijf van dagelijks verse broodjes van Bakker Piet uit Elspeet. Deze heerlijke lokale producten bestel je gemakkelijk via onze online winkel! De broodjes staan vanaf 09:00 uur voor je klaar bij de receptie.
Meer

Wat eerdere gasten ons vroegen:

👨‍👩‍👧 Kan ik ook met een grote groep Sinterklaas komen vieren? 

Ja, zeker! Er zijn verschillende groepsaccommodaties beschikbaar zodat jij met je hele familie kunt genieten van het Sinterklaas feest. 

🕗 Hoe laat moet ik uitchecken op zondag? 

Elke zondag is bij ons Slow Sunday, ook tijdens het Sinterklaasweekend. Dat betekent dat je pas om 20:00 uur hoeft uit te checken zodat je nog een heerlijk lange dag hebt om te genieten.