1. Vakantiepark met zwembaden
  2. Prachtige omgeving van de Veluwe
  3. Animatieprogramma

Voorjaarsvakantie op de Veluwe

Heeft u al voorjaarskriebels? We maken ons op voor een heerlijke voorjaarsvakantie bij De IJsvogel! Kies uit verschillende luxe villa’s, vakantiehuizen, chalets en comfortabele lodges. Maak uw keuze uit een van onze prachtige accommodaties en ga er lekker tussenuit! Tijdens uw verblijf zal de heerlijke rust u gelijk dat ontspannen vakantiegevoel geven. De uitgebreide faciliteiten op ons park maken uw verblijf extra comfortabel en uitdagend voor het hele gezin. Alle faciliteiten voor sport, spel, de kinderen en ontspanning zijn aanwezig. 

 

Huisje huren in de voorjaarsvakantie

De vogeltjes fluiten, de bloemen komen weer tot bloei; het is een prachtig gezicht wanneer de natuur op de Veluwe zich weer ontluikt. En dit kunt u meemaken wanneer u in een huisje op de Veluwe verblijft in de voorjaarsvakantie. Recreatielandgoed De IJsvogel is een prachtige plek voor een vakantie in deze tijd van het jaar. Geniet van de prachtige omgeving met het heerlijke voorjaarzonnetje. 

De Veluwe ontdekken kan per fiets of met de voet. Het is een hele beleving om tijdens de voorjaarsvakantie de natuur te ontdekken. Heeft u geen fiets mee, dan kunt u fietsen huren op het park. Trek er lekker uit in de ongerepte natuur, ga cultuursnuiven in de omgeving of maak een uitstapje met de kinderen naar een attractiepark. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid