1. Vakantiepark in Voorthuizen
  2. Gelegen midden op de Veluwe
  3. Accommodaties voor 4 tot 24 personen

Vakantiepark op de Veluwe

Een vakantie vol rust, ruimte én vrije natuur? Dat vindt u op een vakantiepark op de Veluwe. Uitgestrekte bossen, wild begroeide heiden, eindeloze zandverstuivingen en kronkelende beekjes. De Veluwe is hét mooiste natuurgebied van Nederland. Dit alles ontdekt u vanaf ons vakantiepark op de Veluwe. Recreatielandgoed De IJsvogel bevindt zich in het gezellige plaatsje Voorthuizen midden op de Veluwe. Ons vakantiepark is ruim opgezet en biedt veel verschillende typen accommodaties. Van chalets safaritenten en lodges tot luxe villa’s en groepsaccommodaties. Op ons luxe vakantiepark op de Veluwe vindt u gegarandeerd de accommodatie van uw wensen.

Ontdek direct het aanbod
 

Accommodaties op ons vakantiepark op de Veluwe

Komt u met zijn tweeën een weekendje weg vieren, boekt u een langere vakantie met uw gezin of zoekt u een groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden? Bij De IJsvogel kunt u met elk gezelschap terecht voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Ons vakantiepark biedt comfortabele chalets en lodges voor 4 tot 6 personen, luxe vakantievilla’s voor 4 tot 6 personen, authentieke notariswoningen voor 6 tot 8 personen en grote groepsaccommodaties voor 12 tot 24 personen. Ook kunt u een echte glamping ervaring beleven dankzij ons luxe safaritenten die plaats bieden voor 6 personen. Wilt u uw trouwe viervoeter niet thuis achterlaten? Dat hoeft ook niet, want op ons vakantiepark op de Veluwe is uw huisdier welkom

De zeven parkonderdelen:

  • Bospark De IJsvogel
  • Familiepark Kieftveen
  • Chaletpark De Zonnehof
  • Chaletpark ’t Ven
  • Bungalowpark Welgelegen
  • Bungalowpark Sophia Hoeve
  • Villapark De Zeven Eycken
 

Wat te doen op ons vakantiepark bij de Hoge Veluwe?

Tijdens uw verblijf op ons luxe vakantiepark op de Veluwe hoeft u niet bang te zijn voor verveling. Neem een duik in ons binnen- of buitenzwembad, gooi uw hengel uit bij de visvijver of daag uw gezelschap uit op de bowlingbaan. Uw kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuinen of bij het animatieteam. Met zoveel faciliteiten snappen we dat u het park niet eens wil verlaten. Toch moet u zeker de omgeving eens verkennen! De Veluwe is een waar wandel- en fietsparadijs. Trek eropuit in de ongerepte natuur! Wie weet komt u oog in oog te staan met de Big Five van de Hoge Veluwe: edelhert, ree, wild zwijn, moeflon en vos. Ons vakantiepark ligt vlak bij Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar u de leukste dagjes uit beleeft! Snuif cultuur bij Paleis Het Loo of het Kröller-Müller Museum of neem uw kinderen mee naar Burgers’ Zoo. 

Met zoveel faciliteiten en activiteiten, op het vakantiepark én op de Veluwe, vliegt uw vakantie voorbij. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid